Wie is Iammandyb? Wat is dat voor een blog? Lees hier meer.

Iammandyb.com is mijn Engelse fashion, beauty & lifestyle blog. Het blog/brand/merk is dus van Mandy. De Founde r& Owner van Carriere Tijd & Life of an Artist. Ik run dus 3 blogs en ik doe dit alleen.

Uiteraard hoop ik een mooi team te vormen over een paar jaar, maar zo ver ben ik nog niet.

Geïnspireerd dor blogs zoals theblondesalad.com, hudabeauty.com..Aimee Song, Jessica Wang. De top van de bloggers! Uiteraard zijn er nog veel meer bloggers, maar de meeste zijn overgegaan op social media en zijn nu influencers.

Iammandyb.com is creativity on top! Fashion looks, fashion news, beauty looks, beauty news, product reviews, maar ook tips en meer met betrekking tot bloggen en online geld verdienen. Entrepreneurship lifestyle, the life of the rich en famous. Waarom zijn sommige celebs zo populair en anderen niet? Oftewel een allround lifestyle magazine vol met inspiratie met voor iedereen wat wils.

Ik ga in op trends, denk aan gothic fashion, lesbian fashion, edgy fashion, de barbiecore look, maar schrijf ook over minder populaire dingen en persoonlijke dingen. Een mix van een personal blog en een informatief blog.

Iammandyb is een ondernemer, schrijfster, journalist, researcher, creative director, designer, stylist en social worker. Een heleboel dus en veel talent wat nog niet helemaal tot zijn recht komt..Ik zou meer kunnen doen met mijn skills, maar ben helaas nog niet echt ontdekt door een talent agency of mode bedrijf.

Iammandyb is allemaal zelf gestyled en bedacht. Uiteraard heb ik wel een fotograaf. Maar de settings en looks zijn mijn ideeën.

Ik werk nu nog als social worker/begeleider in de zorg, maar zie mijn toekomst wel als een creative director voor een groot merk. Lookbooks bedenken, styling, graphic design etc.

Zie jij nu al de potentie? Laat vooral van je horen!

Nodig me ook vooral uit voor shows en events.

info@iammandyb.com

Thank you!

I am hoping to join a creative fashion brand/team.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here