Wie is rijker Kylie of Kim?

wie is rijker kylie of kim

Wie is nou eigenlijk rijker Kylie of Kim? Kylie Jenner of Kim Kardashian? Veel mensen zijn hier benieuwd naar. De twee zussen zijn ongekend populair en hebben meerdere bedrijven.

Beiden zijn miljardair dankzij onder andere hun succesvolle bedrijven, maar wie is nou eigenlijk rijker anno bijna 2022?

Kylie Jenner was de eerste miljardair in de familie dankzij haar succesvolle cosmetica lijn: Kylie Cosmetics.

Daarnaast verdient Kylie Jenner geld met haar kledinglijn samen met haar zus Kendall Jenner, met haar zwemkledinglijn (we weten niet hoe deze loopt) en met haar Instagram. Voor 1 gesponsorde post kan ze 1 miljoen krijgen omdat ze 250 miljoen volgers heeft.

Kim Kardashian kon uiteraard niet achterblijven en werd in 2021 miljardair met name dankzij haar succesvolle shapewear brand: Skims. Lees hier meer over Skims. We gaan Skims zeker uitproberen en kijken of het je geld waard is. Dus hou deze website ook in de gaten.

Hiernaast heeft Kim ook nog een beauty brand, KKW beauty, dat momenteel anders wordt genoemd door haar scheiding met Kanye West. Ook haar realityserie Keeping up with the Kardashians, eigen app en een stickercollectie zorgden voor het flinke vermogen van Kim.Daarnaast verdient ze natuurlijk ook miljoenen met haar social media kanalen. In oktober stond haar vermogen nog op zo’n 780 miljoen dollar. Dat is dus hard gegaan dit jaar en dat in de corona tijden. Haar brand Skims is in ieder geval een groot succes.

Maar vergeet niet dat de Kardashians ook goed kunnen overdrijven en alles doen voor media aandacht. Of ze dus echt miljardair zijn weten we dus niet zeker. De media zegt wel meer.

Wie is dus rijker, Kylie of Kim? We denken dat ze allebei ongeveer evenveel geld hebben. Miljardair zijn ze dus allebei (volgens de media).

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here