Het vermogen van Maria Tailor in 2024. Benieuwd?

In The Real Housewives of Amsterdam zagen we Maria Tailor laatst nog shinen als nooit tevoren. Ze is een open persoon, dat graag haar successen met de buitenwereld deelt. Wat ze tot voor kort een stuk minder graag deelde, was een groot deel van haar privéleven, dat ze haar vriend (liefdespartner) noemt.

Wie is Maria Tailor?

Maria Tailor is een Nederlandse modeontwerpster en ondernemer. Ze staat bekend om haar eigentijdse kledingcollecties en heeft haar eigen modelabel. Tailor heeft ook deelgenomen aan diverse televisieprogramma’s en heeft een prominente positie in de Nederlandse modewereld. Ze is inmiddels al boven de 40, dus niet meer de jongste. Maar nog steeds een knappe vrouw;)

Carrière

De naamsbekendheid bij het grote publiek van Maria Tailor heeft ze met name te danken aan het programma Modemeisjes met een missie. Samen met Josh Veldhuizen, eveneens een bekende modevrouw, was ze de ster van de show.

In de realityshow Modemeisjes Met Een Missie, werd Maria gevolgd terwijl ze een eigen modemerk probeerde op te zetten. Dit is haar uiteindelijk gelukt, maar niet zonder behoorlijk wat financiële hulp van haar toenmalige partner Jeroen van den Berg. Hij heeft haar financieel flink geholpen om haar modemerk op te zetten en haar winkels te openen.

In 2018 zijn Maria en Jeroen uit elkaar gegaan. Het duurde ruim een jaar voordat het financiële gedeelte was afgewikkeld. Dit had grote gevolgen voor haar eigen vermogen. Ze verloor door de relatiebreuk al haar modewinkels én moest Jeroens miljoenenpand verlaten.

Het modemerk van Tailor bleek helaas niet zo winstgevend en haar eigen vermogen kwam daardoor voor bijna vier miljoen in het rood te staan. Gelukkig voor Maria was Jeroen van den Berg de enige aandeelhouder van haar bedrijf en draaide hij uiteindelijk voor de verliezen op.

Op dit moment is haar website leeg en zelf geeft ze aan dat ze zich gaat richten op het online verkopen van haar nieuwe collectie van haar eigen modemerk. Ze wil niet dezelfde fout maken als in het verleden en ze probeert daarmee financieel minder risico te lopen.

Momenteel is Maria Tailor te zien in het populaire tv-programma de Real Housewives of Amsterdam. Dit is een Nederlandse realityserie dat het leven van zeven verschillende high society (huis)vrouwen uit Amsterdam laat zien.

Benieuwd naar haar vermogen?

Helaas is daar niks over bekend in 2024. Als we meer weten hoor je het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here