Waarom het belangrijk is om je bedrijf op kalenders en agenda’s te bedrukken.

Naamsbekendheid krijgen voor jouw bedrijf of merk is belangrijk en dat kan je ook doen door middel van het bedrukken van kalenders en agenda’s. Je kan deze verkopen in je eigen winkel of aan al je personeel geven. Merchandising is een belangrijk onderdeel van marketing en reclame maken voor je bedrijf.

Het bedrukken van kalenders en agenda’s met de naam en het logo van je bedrijf kan om verschillende redenen een waardevolle marketingstrategie zijn.

Hier is bijvoorbeeld een website waarbij je dat kan laten doen: Eilers International

Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

1. Dagelijkse Zichtbaarheid

Kalenders en agenda’s worden dagelijks gebruikt, wat betekent dat jouw merk regelmatig in beeld komt. Dit zorgt voor een constante herinnering aan je bedrijf bij klanten en potentiële klanten. Kalenders bedrukken is dus zeker een goed idee. 

2. Langdurige Blootstelling

Een kalender wordt meestal een heel jaar gebruikt en een agenda kan zelfs langer meegaan, afhankelijk van het type. Dit betekent dat je merk gedurende een lange periode zichtbaar blijft zonder dat je continu nieuwe marketinginspanningen hoeft te doen.

3. Functioneel Geschenk

Kalenders en agenda’s zijn praktische en nuttige geschenken. Mensen waarderen het ontvangen van items die ze daadwerkelijk kunnen gebruiken, wat de positieve associatie met je merk versterkt.

4. Kosteneffectieve Marketing

In vergelijking met andere vormen van reclame kunnen bedrukte kalenders en agenda’s een kosteneffectieve manier zijn om je merk te promoten. De eenmalige kosten van productie kunnen zich ruimschoots terugbetalen door de langdurige blootstelling.

5. Relatiebeheer

Door klanten en partners een kalender of agenda te geven, toon je waardering en versterk je de zakelijke relatie. Het kan ook dienen als een subtiele herinnering aan de samenwerking en bereidheid om in de toekomst zaken te doen.

6. Veelzijdigheid in Ontwerp

Je kunt de kalenders en agenda’s personaliseren met specifieke bedrijfsinformatie, zoals belangrijke data, evenementen en contactinformatie. Dit maakt het een waardevolle bron voor de ontvanger en zorgt ervoor dat ze vaker naar jouw bedrijf zullen verwijzen.

7. Breed Publiek Bereiken

Kalenders en agenda’s kunnen worden verspreid onder een breed publiek, inclusief klanten, werknemers, partners en potentiële klanten. Dit vergroot de reikwijdte van je merkbekendheid.

8. Subtiele Branding

In tegenstelling tot agressievere vormen van reclame, zoals pop-up advertenties, worden kalenders en agenda’s over het algemeen als nuttig en niet-opdringerig ervaren. Dit kan helpen bij het opbouwen van een positieve merkassociatie.

9. Gelegenheid om Creatief te Zijn

Je kunt creatief zijn met het ontwerp en de inhoud van de kalenders en agenda’s. Dit biedt de mogelijkheid om je merk op een unieke en memorabele manier te presenteren.

10. Boodschap Consistentie

Kalenders en agenda’s zorgen ervoor dat je merkboodschap consistent wordt overgebracht gedurende een lange periode, wat helpt bij het opbouwen van merkherkenning en loyaliteit.

Ga dus die agenda bedrukken met jouw bedrijfsnaam en geef al je werknemers er 1. 

Door deze voordelen te benutten, kan het bedrukken van kalenders en agenda’s een effectieve manier zijn om je bedrijf te promoten en je merk te versterken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here