Het vermogen van Gooische dame Pauline Wingelaar. Benieuwd?.

Wie is deze succesvolle en bekende Gooische dame?  ‘Een bourgondische moeder, die dol is op fashion, beauty en interieur!’. Zo omschrijft Pauline Wingelaar zichzelf op haar Instagram pagina.

Wie is Pauline Wingelaar?

Allereerst de vraag over wie we het nou eigenlijk hebben in dit artikel. Pauline Wingelaar staat bekend als een Nederlandse televisiepersoonlijkheid, modeblogger en ondernemer. Ze is het meest bekend vanwege haar verschijning in de reality-tv-serie “Echte Meisjes in de jungle”. Tegenwoordig is ze op televisie te zien in het programma “Echte Gooische Moeders”. In dat programma worden bekende moeders uit het Gooi gevolgd en gefilmd. Met een fijne man, leuke kinderen en een leven in luxe kan worden gesteld dat ze het niet slecht voor elkaar hebben. Deze dame heeft het leven goed voor elkaar met haar gezin en haar televisie carriere.

Het Gooi

‘Het Gooi’ is een regio in het midden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland en deels in de provincie Utrecht. Het gebied omvat de gemeenten Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden en Weesp. Het Gooi staat bekend om zijn prachtige natuur, rijke geschiedenis en de hoge levensstandaard van de inwoners, zoals die van Wingelaar.

Al met al biedt het Gooi een combinatie van natuurlijke schoonheid, historische rijkdom en een exclusieve levensstijl. Het is een bijzonder gebied in Nederland dat zeker een bezoek waard is. Het is een beetje onzin allemaal, want er zijn ook genoeg gewone wijken en arbeiderswijken in het Gooi te vinden. Het Gooi heeft gewoon een aantal rijke plekken. Niet iedereen die opgroeit in het Gooi komt uit een rijk gezin en zal het ook maken in het leven.

Carrière

Wingelaar woont dus op een mooie plek en daar heeft ze hard voor gewerkt. Met een afgeronde hbo-studie Media, Informatie & Communicatie op zak, begon Pauline Wingelaar aan haar carrière. Naast het presenteren van programma’s, heeft ze zoals vermeld ook meegedaan en doet ze nu nog mee aan tv-programma’s. Daarnaast is ze druk bezig met de groei van haar Instagram-account én upload ze ook nog eens filmpjes op het YouTube kanaal Mommyproof. Op veel van haar kanalen heeft ze het over het moederschap en deelt haar tips en trucs met andere ouders. Deze informatie verschijnt ook op haar eigen website

Waar jij benieuwd naar bent, het vermogen van deze dame in 2024?

De hoogte van de verdiensten van Pauline Wingelaar kunnen enkel worden berekend op basis van speculatie. Het meedoen aan de reality tv-programma’s levert naar horens wel en paar duizend euro per aflevering op, maar dit is natuurlijk niet een basis voor een miljoenen vermogen.

Het vermogen van Wingelaar wordt verder aangevuld door het geld dat ze op sociale media verdient. Door middel van sponsordeals, waarbij Wingelaar diverse posts en stories deelt, komt de Gooische voor een deel aan haar inkomen. Voorbeelden van bedrijven zijn de drogisterij Kruidvat en NewFysic, een bedrijf dat zich richt op afvallen. Een andere manier om geld via sociale media te verdienen is met merkpartnerschappen. Bij merkpartnerschappen werk je samen met een bedrijf om een bepaald project of campagne te creëren. Dit kan bijvoorbeeld een reis, een evenement of een video zijn, waarbij het bedrijf de kosten betaalt en jij betaald wordt voor jouw bijdrage. Dit is allemaal echt geen vetpot en valt allemaal wel een beetje tegen. Maar het is zeker een leuke bijverdiensten naast haar televisie carriere.

Volgens andere bronnen: ze.nl heeft ze een vermogen van 3 miljoen, dat lijkt ons niet. Reality televisie is echt geen vetpot en social media ook niet, maar misschien is haar man wel heel rijk. Maar, Pauline Wingelaar is ook getrouwd en dus de ‘vrouw van’. Haar man Harmen is makelaar en brengt naar horens voor het grootste gedeelte het inkomen binnen.

Ze doet wel leuke dingen en is een actieve moeder, daar houden we van! ga zo door.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here