Het vermogen van Ellemieke Vermolen in 2024. Hoe rijk is deze dame die meedoet aan Expeditie Robinson?

vermogen edson da graca

Wie is Ellemieke Vermolen nou eigenlijk precies? Ze doet nu mee aan Expeditie Robinson. Je hebt vast wel van haar gehoord. Zo niet? Bij deze!

Ellemieke Vermolen is een Nederlandse schrijfster van kookboeken. Daarnaast is ze actrice en presentatrice geweest. Ze is het meest bekend van haar rol in Goudkust en haar werk bij De 25 en Shownieuws. Ze is een allround talent en heeft ook moeilijkere tijden gekend. Ze is ook model geweest voor verschillende bladen en merken. Vermolen schitterde op haar zestiende als bikinimodel voor surfmerk O’Neill en vloog de hele wereld over voor fotosessies op exotische locaties. Een succesvol model. Toen ze trouwde met haar ex man deed ze het allemaal wat rustiger aan.

Jeugd

Ellemieke is geboren in Hellevoetsluis. Na het behalen van haar mavo-diploma volgde ze een opleiding bij Schoevers. Voordat ze de overstap maakte naar de televisiewereld, deed Ellemieke modellenwerk. Ze speelde in spotjes voor onder andere Amstel en C&A. Via dit werk kwam ze in contact met Joop van den Ende die haar uitnodigde om te komen werken als assistente bij het RTL4-programma Millenniumspel.

Carrière

Na haar start op de televisie heeft Vermolen verschillende dingen gedaan binnen haar carrière. In de jaren 2002 en 2003 presenteerde ze het programma Puzzeltijd voor RTL4. In maart 2003 stapte ze over van RTL naar SBS6. Hier presenteerde ze Mama, ik heb je huis verbouwd, Klussen en Wonen en Exclusief. Hierna deed ze presentatiewerk voor Shownieuws en Huizenjacht. In 2005 werd Ellemieke verkozen tot de meest sexy vrouw van Nederland door tijdschrift FHM. In 2006 heeft Ellemieke ook meegedaan aan Sterren Dansen op het IJs. Hier is ze uiteindelijk vijfde geworden.

Naast een carrière in de tv-wereld heeft de presentatrice ook stappen gezet in de muziekwereld. In 2007 maakte ze een liedje met Gerald Joling genaamd Liefde.

Naast werk op de televisie schrijft Ellemieke ook kookboeken. Hier heeft ze er tot nu toe vijf van uitgebracht, waaronder Lekker Gezond! Ook heeft ze een boek geschreven genaamd Kom Weer in je Kracht.

Vermogen Ellemieke Vermolen in 2024?

Dat wil je nu graag eigenlijk weten, maar je hebt geen idee.

Nou helaas, leuk dat je hebt geklikt, maar wij weten het ook niet. Het is nergens terug te vinden op het web helaas.

Wat het vermogen van Ellemieke Vermolen precies is, is helaas dus onbekend. We denken niet dat ze miljonair is, maar je weet het natuurlijk nooit zeker. Misschien heeft ze goed geld verdiend tijdens haar modellenleven en heeft ze dit goed apart gelegd of geinvesteerd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here