Het vermogen van Jill Kortleve. Dat knappe Nederlandse midsize model.

Het vermogen van Jill Kortleve. Ze komt steeds vaker in de bladen en in het nieuws als dat top model.

Wat een topmodel is deze vrouw geworden. Ze loopt zelfs mee met de grootste merken en Victoria Secret en het is een midsize dame, geen slanke dame. Een hele mooie vrouw. Maar heeft ze ook de brains?

Wie is deze dame precies?

Er is niet zoveel over haar bekend, behalve dat het een creatieve dame is die de fashion/mode wereld heeft veroverd. Model Jill Kortleve (30) heeft al zo vaak de cover van internationale Vogue-edities gesierd dat ze de tel is kwijtgeraakt. Ze is een maatje meer dat maakt haar zo bijzonder in deze wereld.

Jill Kortleve is een Nederlands model met normale en realistische maten. Ze is het gezicht van de splinternieuwe campagne #VSFeelTheLove. De beste dame is in Heerlen geboren en is half Nederlands en half Surinaams. Ze werd ontdekt door het modellenbureau The Movement Models, dat is opgericht door een vriendin van haar. Ze liep voor Chanel in 2010 tijdens Paris Fashion Week, wat in die tijd heel bijzonder was met haar maten. Daarna werd haar carrière voortgezet bij andere grote merken zoals Miachael Kors, Alexander McQueen, Valentino, Kate Spade en nog veel meer grote namen. Ook werkte ze samen met Hailey Bieber, Bella Hadid, Candice Huffine en vele andere topmodellen.

Het is wel duidelijk dat Jill Kortleve een enorm succes van haar carrière heeft gemaakt. We houden deze dame in de gaten.

Het vermogen van Jill Kortleve in 2024.

Is ze miljonair? Wij weten het niet. Miljonair worden is niet zo makkelijk, maar model worden Van VS ook niet, maar model zijn voor victoria secret maakt je zeker wel rijk. Als ze zo doorgaat wordt ze sowieso miljonair. We houden je op de hoogte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here