Vermogen Froukje de Both. Hoe rijk is deze vrouw in 2025?

Vermogen Froukje de Both in 2025. Benieuwd?

We kennen vast wel allemaal Froukje de Both. Laatst kwam ze wegens fraude negatief in het nieuws. Er waren nep advertenties met haar erin gemaakt. Zo zie je maar sommige mensen doen alles om sterren op te lichten of fraude te plegen.

Froukje de Both presenteert al meer dan 20 jaar televisie en radioprogramma’s voor verschillende grote radio en tv-zenders. Ze is dus een bekende in de televisiewereld. Misschien ken je haar ook nog wel van Goudkust. Ze is bekend als Nederlands actrice, televisie- en radiopresentatrice en diskjockey. Aan het begin van haar carrière in 1977 speelde ze in GoudkustCosta! en in het vervolg Pista! was ze ook te zien. In 1999 werd ze verkozen tot ‘TVBabe of the Year’. Vanaf 2002 presenteerde ze het radioprogramma Niels & Froukje op Radio 538 samen met Niels Hoogland. Vanaf 2005 presenteerde ze het programma Thuis, maar het programma werd al snel weer stopgezet. In 2006 was de Both te zien in Dancing on Ice met duo Vitali Baranov en ze behaalden samen de finale. Van 2007 tot 2018 heeft de Both veel klussen gehad als presentatrice. Zo was ze bijvoorbeeld te zien bij Woonmagazine, TV Makelaar, Eigen Huis & Tuin en RTL Boulevard. In 2019 was ze deelnemer van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Ze doet dus van alles en is momenteel nog te zien in het programma Eigen huis en tuin: lekker leven.

Maar Froukje doet meer. Ondanks haar werk als presentatrice heeft deze dame jarenlang geworsteld met thema’s als zelfvertrouwen en perfectionismeDit resulteerde uiteindelijk in een opleiding tot life-coach, waarvan ze het diploma haalde in de zomer van 2022. Nu is ze dus ook life coach op haar eigen website.

Zelfvertrouwen is essentieel voor een gelukkig leven en het heeft mij zoveel gegeven, dat ik jou met mijn kennis en ervaring ook graag op een no-nonsense manier help naar een leuker leven, aldus Froukje. Ze is dus nu ook een confident en life coach. Naast haar tv-werk heeft ze nu een goedlopende praktijk, waarin ze mensen op weg helpt die ook iets aan hun leven willen veranderen. Bezig druk bijtje dus.

Wat is haar vermogen in 2024

Dit is helaas onbekend en we denken niet dat ze miljonair is. Met televisie maken wordt je niet zo snel miljonair.

Maar nu misschien met haar coaching praktijk erbij wel. Wie weet.

Weet jij meer? Tip de redactie: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here