Het vermogen van Fleur Agema in 2024. Benieuwd?

Een belangrijke vrouw uiteraard, ze werkt bij de overheid. Maar wat doet ze precies? Leid ze de boel?. Is ze inspirerend? Heeft ze een kanaal waar je haar kan volgen met haar ideeën en tips/adviezen? Laten we een diepere kijk nemen wie deze vrouw is en hoe rijk ze eigenlijk is.

Marie-Fleur Agema is een Nederlands politica. Sinds 2 juli 2024 is zij minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en eerste vicepremier in het kabinet-Schoof. Van 30 november 2006 tot 2 juli 2024 was zij lid van de Tweede Kamer namens de Partij voor de Vrijheid Na het terugtrekken van een andere politicus, heeft Geert Wilders, de nummer twee van de PVV, Fleur Agema, naar voren geschoven als beoogde eerste viceminister-president.

Mevrouw Agema zit sinds 2006 in de Tweede Kamer en is daar de woordvoerster zorg van de PVV-fractie. Zij wordt minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.IK ben heel benieuwd wat er voor mensen met hoogbegaafdheid gaat gebeuren, de uitzondelijke gifted ones. Is daar een potje voor vanuit de overheid? 0Gaan wij deze top talenten inzetten in de economie en op de juiste plek zetten? Wetenschappelijk onderzoek naar medicatie en behandelingen? Dat is ook volksgezondheid. Leven met een andere aandoening dan lvb, autisme of andere GGZ problematiek. Ik ben benieuwd wat er gaat veranderen in de gezondheidszorg, we wachten het af. Hoeveel geld gaat er in de spaarpot voor uitzonderlijke talenten in de economie? Ben benieuwd.

Agema staat bekend als een zeer actieve volksvertegenwoordiger, met het hart op de tong. Ze groeide op in het horecabedrijf van haar ouders in Noord-Holland. Zelf volgde ze een opleiding architectuur. In 2012 maakte ze bekend dat ze de zenuwziekte MS heeft. Dit speelt waarschijnlijk ook mee met haar wens voor het leiden van de volksgezondheid in Nederland.

Wat is haar vermogen in 2024? Daar zijn we natuurlijk allemaal benieuwd naar..

Volgens het web is haar salaris Het gemiddelde salaris voor een Vice President in Nederland is € 163.874 per jaar. De gemiddelde aanvullende vergoeding voor een Vice President in Nederland is € 35.000, waarbij het bereik uiteenloopt van € 19.259 tot € 83.066.

Dat is dus aardig wat geld.

Het is niet bekend of deze vrouw nog andere bronnen van inkomsten heeft zoals vastgoed etc.

Weet jij meer over salarissen bij de overheid. Tip de redactie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here