Het vermogen van Mona Keijzer in 2024. Hoe rijk is zij?

vermogen mona keijzer 2024

Het vermogen van Mona Keijzer in 2024. Wie is deze dame? Is er uberhaupt nog iemand die een carrière bij de overheid ambieert? Of willen we liever allemaal wat anders gaan doen? Werken bij de overheid stelt niet zoveel voor, het is een poppenkast, ook daar is veel corruptie en het vertrouwen in de overheid en het kabinet is al jaren niet meer wat het is geweest.Het lijkt mij geen leuke baan! Het lijkt mij zwaar en mensen kijken ook veel op je neer. Maar het kan je wel aardig wat opleveren.

Maar wie is deze vrouw? Mona Keijzer, voormalig staatssecretaris van Economische Zaken (mij mag je nog wel helpen met dit merk) heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse politiek.

Het is duidelijk dat haar verschillende functies, waaronder die van wethouder, Tweede Kamerlid, en staatssecretaris, aanzienlijk hebben bijgedragen aan haar financiële status.

Wie is Mona Keijzer?

Wie is Mona Keijzer? Geboren op 9 oktober 1968 in Edam, heeft Mona Keijzer een lange weg afgelegd in de Nederlandse politiek. Na haar studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam begon ze haar carrière als jurist en mediator.

Haar politieke loopbaan startte als wethouder in de gemeenten Waterland en Purmerend. In 2012 werd ze lid van de Tweede Kamer voor het CDA, waar ze zich onder andere bezighield met verpleeg- en thuiszorg en cultuur.

In 2017 werd ze benoemd tot staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III. Keijzer stond bekend om haar kritische houding ten opzichte van coronamaatregelen, wat uiteindelijk leidde tot haar ontslag in 2021.

Sindsdien heeft ze de politieke partij BBB versterkt en blijft ze actief in het publieke domein. Keijzer’s huidige functie is lid van de Tweede Kamer voor BBB.

Hoeveel verdient ze per maand en hoe rijk is ze eigenlijk?

Het salaris van Mona Keijzer als voormalig staatssecretaris lag naar schatting rond de €14.000 per maand. Dit salaris is passend gezien de verantwoordelijkheden en de eisen van de functie.

Haar inkomen uit deze posities heeft bijgedragen aan haar vermogen. Hoewel het specifieke bedrag onbekend is, kan men aannemen dat haar politieke carrière haar financieel goed heeft gedaan. Het geschatte salaris van een staatssecretaris in Nederland ligt rond de €170.000 per jaar.

We denken dat deze dame inmiddels wel miljonair is, hoe rijk precies is niet bekend.

Als je meer weet tip de redactie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here