Het vermogen van Taylor Swift in 2024. Is ze miljardair?

Taylor Swift is bekend vanwege haar succes als singer-songwriter in de muziekindustrie. Ze staat bekend om haar talent voor het schrijven van pakkende nummers die een breed publiek aanspreken. Enkele van haar bekendste hits zijn onder meer “Love Story”, “You Belong with Me”, “Shake It Off”, “Blank Space”, “Bad Blood”, “I Knew You Were Trouble”, “We Are Never Ever Getting Back Together” en “Look What You Made Me Do”.

Naast haar muziek heeft Taylor Swift ook een prominente aanwezigheid in de media vanwege haar persoonlijkheid, mode en betrokkenheid bij sociale en politieke kwesties. Ze heeft een enorme invloed op popcultuur en wordt wereldwijd erkend als een van de meest invloedrijke en succesvolle artiesten van haar generatie.

In 2024 is Taylor Swift nog steeds een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten in de muziekindustrie. Ze heeft een enorme fanbase en blijft nieuwe albums uitbrengen die commercieel en kritisch succesvol zijn. Naast haar muziekcarrière is Swift ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsinstellingen en heeft ze zich uitgesproken over sociale en politieke kwesties, waardoor ze ook buiten de muziekwereld invloed heeft.

Wat is haar vermogen in 2024?

Taylor Swift heeft inmiddels een financiële mijlpaal bereikt. Bloomberg meldt dat de zangeres een vermogen heeft van 1,1 miljard dollar. Omgerekend is dat iets meer dan 1 miljard euro.

Voor de berekening is gekeken naar verschillende zaken. Zo hield Bloomberg rekening met de vijf huizen die Taylor bezit, de waarde van haar muziek en de inkomsten die ze genereert via de verkoop van haar muziek, streaming, concertkaartjes en merchandise. Ook zijn in de rekensom de salarissen van haar personeel, tourneekosten en inkomstenbelasting meegerekend.

Onderaan de streep komt het bedrag uit op 1,1 miljard dollar, wat betekent dat Taylor op 33-jarige leeftijd de miljardengrens gepasseerd is. Een deel van die verdiensten heeft ze te danken aan haar ‘Eras Tour’.

Previous articleWat kan je met de opleiding commerciële economie? Iets voor jou?
Next articleWaarom kiezen zoveel jongeren voor de studie rechten? Waarom is dit zo populair?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here