Vermogen Linda Hakeboom. Benieuwd?

wat verdien je bij kruidvat

Linda Hakeboom is een talentvolle dame die te zien was in het populaire programma Het Perfecte Plaatje in 2023. Wat een leuke vrouw!

Wie is deze dame?

Linda is documentairemaker, presentatrice en journalist. Ze heeft voor LINDA.nl de serie ‘Linda’s Kanker Verhaal’ gemaakt, waarvoor ze in 2021 de Televizier-Ster voor beste online-videoserie wint.

Ze heeft journalistiek gestudeerd in Utrecht en wilde eigenlijk schrijver worden. uiteindelijk is ze documentairemaker, journalist en presentatrice geworden. Ze was te zien in de programma’s Rambam en Trippers van BNNVARA.

Naast presentatrice en journalist is Linda ze dus ook documentairemaker. Onlangs verscheen de vierdelige docuserie ‘NikkieTutorials: Layers of Me – Linda’s eerste internationale documentaire voor YouTube Originals. Voor deze documentaire heeft Linda Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials 2,5 jaar gevolgd. Nikkie de Jager is wereldberoemd. Lees hier meer over haar.

Andere documentaires van Linda zijn DJ over DJ Bram Fidder, “Who the Fuck is Jett Rebel”. “The Happy Sad Route” (and a comedian) over Jan Jaap van der Wal. Ook heeft ze de documentaireserie “Linda’s Mannen” gemaakt, waar o.a. Giel de Winter, Lil’ Kleine, Timor Steffens en voetballer Ricardo Kishna in voorkomen. Als documentairemaker doet ze alles zelf. Filmen, geluid opnemen en monteren. Een talentvolle documentaire maker dus!

In 2014 kreeg zij een award voor ‘Beste Film’ op een filmfestival in New York.

Wat is haar vermogen?

Dat is helaas niet bekend en hier heeft ze geen uitspraken over gedaan na de media. We denken dat ze er goed bij zit, maar geen miljonair is. Wie weet in de toekomst.

Wij houden Lind Hakeboom in de gaten!

Een plaatje vinden wij.

Previous articleVermogen Dan Karaty in 2024. Benieuwd?
Next articleVermogen Trijntje Oosterhuis 2024. The woman is back! Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here