Vermogen Rose Bertram in 2024. Who that actually?

vermogen johan derksen

Vermogen Rose Bertram. Hoe rijk is dit knappe model dat te zien was in Expeditie Robinson 2022 (waar je haar misschien ook wel van kent). Hiervoor was ze nog niet zo bekend.

Rose Bertram is een 28-jarig internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Daarnaast is ze ook onderneemster. Ze woonde tot voor kort samen met haar ex-vriend Gregory van der Wiel en dochters in Los Angeles.

Al sinds haar zestiende werkt ze voor grote merken als H&M, Hunkemöller en L’Oréal en reist ze voor haar werk de hele wereld over. Ze is het gezicht van Dior Beauty. Ook was ze het allereerste Belgische model dat verscheen in de Swimsuit Edition van Sports Illustrated.Like what? Good job lady!

Door haar eigen carrière en die van haar man (ex-voetballer Gregory van der Wiel) reisde ze dus jarenlang de wereld rond. Ze woonde met haar gezin in Toronto, Los Angeles en Istanbul. Als het goed is ze woont ze nu in Nederland, maar dat weten wij niet zeker. Ze houdt wel van een feestje en reist graag de wereld rond. Inmiddels is ze dus ook bekendheid aan het verkrijgen op het web.

Inmiddels is ze dus single en zijn de twee na 8 jaar uit elkaar. She is ready to mingle. Deze dame schijnt nu te daten met voetballer Mbappe. Like what? Hoe krijgt ze dat voor elkaar. Maar ze schijnt ook gezien te zijn met rapper Drake? Is she a golddigger after all?

Ze heeft haar ex Gregory met een schuld van 4 miljoen achter gelaten, een behoorlijke investering voor niks..

Wat is het vermogen van Rose Bertram in 2024?

We weten dat haar ex man miljonair is, maar of zij het ook is niet helemaal duidelijk. We denken van wel aangezien ze een topmodel is en onderneemster is en haar man een investering voor 4 miljoen deed…aiii. Hoeveel miljoenen ze precies heeft weten we niet. Het wordt geschat op 1.5 miljoen volgers diverse media. Ze heeft dit verdient met modellenwerk, social media en haar kookboek.

We houden je op de hoogte!

Previous articleArbeidsmarkt op zijn kop. Jongeren denken anders dan hun ouders.
Next articleHet vermogen van YouTuber MrBeast in 2024. Benieuwd? Lang leven YouTube!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here