Vermogen Rose Bertram. Who that?

vermogen johan derksen

Vermogen Rose Bertram. Hoe rijk is dit knappe model dat te zien was in Expeditie Robinson 2022 (waar je haar misschien ook wel van kent). Hiervoor was ze nog niet zo bekend.

Rose Bertram is een 27-jarig internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Daarnaast is ze ook onderneemster. Ze woonde tot voor kort samen met haar ex-vriend Gregory van der Wiel en dochters in Los Angeles.

Al sinds haar zestiende werkt ze voor grote merken als H&M, Hunkemöller en L’Oréal en reist ze voor haar werk de hele wereld over. Ze is het gezicht van Dior Beauty. Ook was ze het allereerste Belgische model dat verscheen in de Swimsuit Edition van Sports Illustrated.Like what? Good job lady!

Door haar eigen carrière en die van haar man (ex-voetballer Gregory van der Wiel) reisde ze dus jarenlang de wereld rond. Ze woonde met haar gezin in Toronto, Los Angeles en Istanbul. Als het goed is ze woont ze nu in Nederland.

Inmiddels is ze dus single en zijn de twee na 8 jaar uit elkaar. She is ready to mingle. Deze dame schijnt nu te daten met voetballer

Inmiddels is ze dus single en zijn de twee na 8 jaar uit elkaar. She is ready to mingle. Deze dame schijnt nu te daten met voetballer Kylian Mbappé.

Op Google valt er nog niet zoveel over haar te vinden. Ze is nog niet heel erg bekend, maar bouwt wel aan haar eigen carrière en haar deelname aan Expeditie Robinson heeft haar bekendheid gegeven bij het Nederlandse publiek.

Ze is ook ondernemer en heeft onder andere haar eigen haarlijn. Meer kunnen we niet over haar bedrijven vinden.

Wat is het vermogen van Rose Bertram?

We weten dat haar ex man miljonair is, maar of zij het ook is niet helemaal duidelijk. We denken van wel aangezien ze een topmodel is en onderneemster is.

We houden je op de hoogte!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here