Wat voor werk doet Dave Roelvink nou eigenlijk precies? Waar is hij bekend van?

.vermogen marco schuitmaker 2024

Een beroemde jongeman, maar wat doet hij nou eigenlijk? Hoe komt hij zo beroemd en heeft hij echt talent? Hij heeft wel wat talenten, maar hij is voornamelijk beroemd door zijn beroemde vader uiteraard Dries Roelvink, die bekende zanger. Lees hier meer over hem.

Dave Roelvink is te boeken als DJ in een liveshow, begeleid door een Drummer en een Saxofonist. De muziek keuze van Dave is Bubbling, Moombahton en Eclectic. We hebben geen idee hoe deze boekingen lopen.

Dave Roelvink is verder een Nederlands model, dj en mediapersoonlijkheid. Roelvink kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries Roelvink. Daarnaast is hij bekend van verschillende televisieprogramma’s waaronder het RTL 5 programma Expeditie Robinson. Hij is eigenlijk gewoon rijk geboren, door de zoon van Dries te zijn.

Dave Roelvink is de zoon van de bekende volkszanger Dries Roelvink. Hij heeft een oudere zus en een jongere broer, wat hem het middelste kind maakt. Zijn broer, Donny Roelvink is ook bekend. Zijn naamsbekendheid heeft hij grotendeels aan zijn bekende vader te danken en de reality-serie De Roelvinkjes.

Roelvink kwam ook in het nieuws in 2014 vanwege een uitgelekte sekstape. Deze is gemaakt op een feestje waar hij was met vrienden. In 2018 kwam Dave opnieuw in opspraak nadat hij was aangehouden voor rijden onder invloed. Hij heeft inmiddels zijn levert verbeterd en heeft een vriendin en kind, aangenaam Dean Roelvink. Hij is niet meer samen met de moeder, maar heeft een nieuwe viendrin

Wat voor werk doet hij dus? Van alles en nog wat, maar voornamelijk in de showbizz lights staan. Met zo,n rijke vader is het gewoon stukken makkelijker.

Hoe rijk is hij?

Voor zijn DJ shows vraagt Dave best een flinke som. Een optreden van hem kost maar liefst €3000,-. Daarnaast kan Dave meegenieten van het vermogen van zijn vader. Dave Roelvink schijnt een vermogen te hebben van 1,5 miljoen euro.

Het is geen echte boss met een succesvol bedrijf, maar wie weet komt dat nog. Hij is in ieder geval goed bezig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here