Financiele blogs zijn trending in 2024.Iets voor jou?

financiele blogs

Financiele blogs zijn trending in 2024 en ook voor de toekomst. De zogenaamde fininfluencers.

Praten over geld, praten over beleggen, investeren, vastgoed etc. Het kan allemaal tegenwoordig. Financiële blogs zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden, en het is geen verrassing waarom. In een wereld waar geld en financiën een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven, is er een groeiende behoefte aan betrouwbare informatie en advies over financiële planning, investeringen, besparingen, en meer.

Er zijn al een aantal blogs over financien, zoals Porterenee, thisiselfin en Geldkip, maar er kan er altijd eentje bij. Kom met iets origineels en unieks. Inspireer je lezers en schrijf goede content of laat goede content schrijven. Je kan tegenwoordig ook gewoon chat GPT Ggebruiken. Al zijn het vaak niet de beste artikelen..

Overtuigd? Wil jij er ook 1 beginnen? Misschien beginnen als hobby om er uiteindelijk een goedlopend bedrijf van te maken? Lees dan gauw verder.

Be positive en werk hard ergens aan!

Om te beginnen heb je een domeinnaam nodig en een hosting provider. Hoe gaat jouw financiële blog heten? Vaak zijn populaire website namen al weg en moet je dus creatief zijn of wat anders nemen.Veel websites staan te koop zoals bijvoorbeeld financechick.com.

Zodra je een domeinnaam hebt een hosting provider kan je beginnen met je blog/website. Allereerst moet je natuurlijk een thema kiezen. Je kan voor een gratis thema gaan, maar je kan ook kiezen voor een betaald thema of zelfs een speciaal voor jouw website ontworpen design. Hoe ga je dat aanpakken? Ben je technisch aangelegd en ga je het helemaal zelf doen? Of hou je het simpel en makkelijk en neem je een bestaand thema? Of laat je toch gelijk een site ontwerpen op maat en kies je voor hulp bij je website/blog? Je kan tegenwoordig best goedkoop een eigen webdesign laten maken via bepaalde freelancer websites. Als je het goed wil doen en dus professioneel wil bloggen kies dan voor een betaald thema of ontworpen website. Het hoeft niet duur te zijn. Je moet gewoon net even weten bij wie je zijn moet.

Heb jij dan eindelijk die vette site? Dan kan je beginnen met schrijven. Bedenk leuke artikelen voor jouw blog met een pakkende titel. Goede content is belangrijk. Goede content zal je uiteindelijk veel bezoekers opleveren en hoe meer bezoekers, hoe meer geld je uiteindelijk kan verdienen met je website.

Maar begin eerst maar eens met schrijven.

Je hebt een domeinnaam nodig, hosting, SEO en content. En uiteraard social media.

Hier kan je een domeinnaam vastleggen en hosting krijgen. Een goede betrouwbare hosting provider!

Er komt wel meer bij kijken dan je denkt. Uiteindelijk wil je natuurlijk ook met je finance blog verdienen. Hoe doe je dat dan?

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig.

Start met finance blogging today.

Previous articleGeboren ondernemer. Bestaat dat? Lees gauw verder.
Next articleEen carriere bij een tijdschrift. Hoe krijg je dat voor elkaar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here