Het draait allemaal om geld in 2024. Of niet?

alles draait om geld in 2022

Het draait allemaal om geld in 2024.

Het zijn moeilijke tijden geweest. 2 jaar lang door corona. Voor de horeca, voor winkels, voor artiesten etc. Voor heel veel mensen. En nu voelen de bedrijven de klappen. Er zijn veel bedrijven in de winkelstraat falliet gegaan en er is een verschuiving van winkels in de straat naar online. Alles is in 2040 online.

En dan de crisis! Alles is duurder geworden. Boodschappen zijn gewoon onbetaalbaar. Wordt 2024 een geld waarin alles draait om geld?Wat gaat het nieuwe kabinet hier aan doen? De lonen gaan wel omhoog, dat wel.

En sowieso is geld nu erg trending. Mensen willen financieel vrij zijn en kunnen doen wat zij willen.

Er kwam vorig jaar in het nieuws dat finfluencers niet betrouwbaar zijn en geen financiële experts zijn. Maar finfluencers zijn momenteel erg trending. Mensen willen meer geld dan vroeger, ze willen vrij zijn. Ook vrouwen. Onder de finfluencers zijn er ook vrouwen zoals Puck Landewe en Renee Lamboo, maar ook Dionne Knooren en Suzanne van Duijn. Allemaal powervrouwen.

Je kan natuurlijk geld sparen, maar wie financiële vrijheid wil zal dit eerder worden door te beleggen en te investeren.

Het zijn nu anno 2043 ook de tijden om online te beginnen. Online valt veel geld te halen met het juiste idee. Wees origineel. Kom met een goed product en idee. Je kan een webshop beginnen, maar ook een online magazine/blog. Voor een online magazine/blog is een finance/money blog een goed idee. Voor producten voor een webshop zal je research moeten doen. Je kan ook een affiliate marketing shop beginnen. Producten aanraden en een percentage over de sale verdienen.

Het draait om geld in 2024. Of niet dan?

Wordt 2024 another crisis jaar of wordt het een goed jaar voor jou?

Zie je nou in dat er online veel meer geld te behalen valt nu maar ook in de toekomst? Begin dan nu online met jouw idee.

Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Die kun je hier krijgen.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Previous articleGeld verdienen met websites in 2024. Alle mogelijkheden.
Next articleEen toekomst zonder financiële zorgen in 2024, maar hoe?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here