Het vermogen van Britt Dekker in 2024. Hoe rijk is zij?

vermogen anke de jong

Die leuke tv meid, die ken je vast wel. Britt Dekker verblijdt de Nederlandse televisiekijker sinds haar deelname aan Take Me Out en spant absoluut de kroon met ‘het zich van niets en niemand aantrekken. Ze is lekker zichzelf en ze is ook helemaal niet zo dom als sommige mensen denken. Ze heeft gewoon vaak leuke impulsieve uitspraken die misschien dom overkomen, maar he tv maken is ook een sport.

Hoe we Britt Dekker allemaal kennen van haar deelname aan het programma Take Me Out, waar ze geen blad voor de mond leek te hebben. Britt die komt uit Purmerend is sinds haar deelname aan het programma Take Me Out uitgegroeid tot een presentatrice, actrice en mediapersoonlijkheid. Britt doet nu dus veel meer dan dat. Misschien ken je haar ook wel van Echte Meisjes in de Jungle.  Bij dit programma zitten vrouwelijke realitysterren in een jungle en moeten ze overleven. Britt heeft dit programma gewonnen en won €30.000. Britt dacht dat haar televisie succes van korte duur zou zijn, maar dat bleek niet het geval.

Ze kreeg haar eigen programma samen met jungle ster Ymke, namelijk de Zomer van Britt & Ymke. In 2012 was Dekker te zien in het vervolg op Echte meisjes in de jungle getiteld: Echte meisjes op zoek naar zichzelf.

Verder deed ze mee aan programma’s als Sterren Springen op Zaterdag op SBS6. Ze presenteerde het programma
:Het beste Idee van Nederland. In 2022 was ze de presentatrice voor CupCakeCup.

Ze heeft ook een YouTube kanaal,, genaamd PaardenpraatTV, waarin de paardenliefhebberij centraal staat.Het heeft meer dan 200k subscribers. Not bad!

En ze is natuurlijk influencer met meer dan 400k volgers op de gram.

Maar dan, waar je benieuwd naar ben. Hoe rijk is ze eigenlijk in 2024

Britt is nog jong, maar ze heeft al een aardig vermogen voor zichzelf opgebouwd. Ze heeft een contract bij Talpa en verdient ook met de paardensport. Haar vermogen wordt volgens het web in wordt geschat op ongeveer €700.000 in 2024. Dit bestaat onder andere uit een huis in Purmerend en een Ford Ka. Voor een jonge televisiester als Britt is dit natuurlijk een prima vermogen. De schatting is dat als Britt zo doorgaat met televisiewerk, ze op haar veertigste multimiljonair is.

Ze is dus nog geen miljonair, maar dat gaat ze zeker wel worden.

We keep you up-to-date!

Wil jij nou ook rijk worden maar dan net even anders? Wat dacht je van beleggen op de beurs? Is dat iets voor jou? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Kees van der Spek. Hoe rijk is hij eigenlijk?
Next articleHet vermogen van Patty Brard. Hoe rijk is deze dame?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here