Het vermogen van Kees van der Spek. Hoe rijk is hij eigenlijk?

vermogen andy van der meijden

Kees van der Spek, wie kent hem eigenlijk niet?

Cornelis (Kees) van der Spek (Nazareth, 29 juni 1964) is een Nederlands journalist, regisseur en programmamaker. Ook wel de man met de verborgen camera genoemd.

Na een Alkmaars Persbureau en onder andere het correspondentschap voor het Algemeen Dagblad komt Kees in 1996 bij de televisie terecht. Van 1996 tot 2012 maakt hij diverse tv-programma’s als de rechterhand van Peter R. de Vries. Hij is samen met Peter verantwoordelijk voor een groot aantal reportages in binnen- en buitenland. Zo kun je hem kennen van de met een Emmy bekroonde uitzending over Joran van der Sloot en Natalee Holloway.

Vanaf 2013 trekt Kees er solo op uit en maakte hij programma’s als ‘Oplichters in het Buitenland’, ‘Moord of Zelfmoord’, ‘Oplichters op het Internet’ en ‘Graf Zonder Naam’. Op het moment is hij op RTL 5 te zien met het programma ‘Oplichters Aangepakt’. Naast ‘Oplichters In Het Buitenland’ is Kees ook te zien in de programma’s ‘Graf Zonder Naam’ (2015, 2016), ‘Moord Of Zelfmoord’ (2018, 2019) en ‘Oplichters Op Het Internet’ (2018). Ook doet hij in 2015 mee aan het het vijftiende seizoen van ‘Expeditie Robinson’.

Naast programmamaker is Kees ook auteur. Hij heeft twee boeken uitgebracht: het boek ‘Achter de schermen bij Peter R. de Vries’ in 2008, over zijn werkzaamheden met Peter, en het boek ‘Achter De Schermen Bij Oplichters In Het Buitenland’ in 2016

Tot slot heeft hij ook een podcast: Partners in crime. In de podcast gaat hij in gesprek met vakgenoten over de wereld waarvan zij verslag doen, en bespreekt met hen de hoogte- en dieptepunten in hun carrière. Voor de podcast heeft Kees ook gesproken met Peter R. de Vries, kort voor de aanslag op zijn leven.

Wat is het vermogen van Kees van der Spek?

Hij heeft geen sterrensalaris, maar is zeer tevreden met wat hij verdient.

Kees van der Spek verdient naar eigen zeggen ongeveer 100.000,- per maand bij RTL, waar zijn tv-programma’s worden uitgezonden. Dit bedrag komt niet alleen van RTL zelf, maar ook deels van sponsordeals. Zo wordt de kleding van van der Spek gesponsord door PME Legend. Dit zorgt voor inkomsten van boven de ton per jaar, waar Kees naar eigen zeggen erg tevreden over is.

Over het totale vermogen van Kees is niks bekend. Miljonair? Nee dat denken wij niet.

Wil jij nou liever je geld verdienen met beleggen op de beurs? Is dat meer jouw ding? Bekijk dit dan eens!

Previous articleBelangrijke sollicitatie tips die je zullen helpen je volgende baan te krijgen
Next articleHet vermogen van Britt Dekker in 2024. Hoe rijk is zij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here