Het vermogen van Ewout Genemans. Benieuwd?

werk en vermogen jessie maya

Je kent hem allemaal wel van die leuke tv programma’s. Hij doet het erg goed en is populair op tv. Een leuke man. Oprecht, eerlijk en hij presenteert goed. Hij neemt de kijker echt mee in zijn documentaires en programma’s Hoe gaat het er nou echt aan toe?

Sinds 2017 is Genemans presentator en programmamaker bij RTL Nederland. Genemans presenteert voor zowel RTL 4 als RTL 5 verschillende programma’s.

Ewout komt oorspronkelijk uit Den Haag. Hij zat op het St. -Maartenscollege in Voorburg en ging daarna naar de Jeugdtheaterschool Rabarber in Den Haag.

Ewout Genemans gaat als televisieproducent, presentator, dagvoorzitter en spreker op zoek naar verhalen die de maatschappij raken en dat doen ze zeker, elke keer weer. Van bruiden in Thailand, tot het spreken van terdoodveroordeelden.

Ewout is de Creative Lead van No Pictures Please en produceert televisieprogramma’s voor de Nederlandse markt. Van reality tot factual entertainment, het productiebedrijf is gespecialiseerd in het delen van verhalen uit alle hoeken van de samenleving. Zo staat bij het programma Dream School het onderwijs en de persoonlijke ontwikkeling van de studenten centraal en geeft 112Vandaag je een kijkje achter de schermen bij de brandweer, ambulance of reddingsdiensten.  

De tv-programma’s vertellen een eigen verhaal en geven de kijker een frisse blik op wat er speelt in de maatschappij. 

Ewout neemt de kijker graag mee in de wereld van een ander. Hij neemt je mee achter de schermen bij hulpverlening en geeft je een kijkje in de wereld van mensen die aan de rand van de maatschappij leven. Hij vertelt graag een verhaal vanuit een interessante hoek. Zo komen ingewikkelde kwesties en vraagstukken aan bod en ontstaat er een dialoog.

Daarnaast gebruikt hij de media om te verbinden. In zijn rollen als televisieproducent en presentator zet hij het publiek aan het denken over de actualiteiten in ons land en daarbuiten.

Wij zijn zeker fan van deze man op de buis.

Het vermogen van deze man in 2023

In 2016 is Ewout Genemans toegelicht in de Quote als jonge miljonair. Hier werd geschat dat zijn vermogen rond de 8 miljoen zou liggen. 

De laatste paar jaren heeft deze man niet stilgezeten en nog meer programma’s gemaakt waardoor het vermogen in die tijd alleen nog maar meer gegroeid is. 

We schatten zijn vermogen in 2023 op 15 miljoen. Not that bad after all voor deze populaire televisie man.

Wil jij nou ook rijk worden? of in ieder geval je eigen online onderneming beginnen? Een online magazine of platform? Bekijk dit dan eens. Je hebt namelijk een domeinnaam en goede hosting provider nodig.

Previous articleWerken in de supermarkt. Is dat leuk?
Next articleHet vermogen van Annemarie van Gaal? Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here