Het vermogen van Jade Anna in 2024. Benieuwd?

vermogen jutta leerdam

Misschien ken je deze dame wel helemaal niet. Maar als je thuis bent in de social media wereld dan ken je er wel.

In de afgelopen jaren is Jade Anna enorm populair geworden en niet meer weg te denken uit de mediawereld. Ze is influencer, YouTuber en doet het zakelijk ook heel erg goed, maar wat is eigenlijk het vermogen van deze influencer?

Jade Anna is een populaire influencer met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Naast haar bereik op social media is ze ook actief bezig met YouTube. Op haar YouTube kanaal upload ze vlogs waarbij ze een kijkje in haar leven laat zien. Eén ding is zeker, Op haar YouTube kanaal heeft ze op dit moment meer dan 250.00 abonnees dus daar heeft ze ook een behoorlijk bereik.

Jade is vooral bekend om haar beauty, fashion en lifestyle video’s en maakt daarnaast ook video’s met ander bekende YouTubers, maar ook met bekende Nederlanders zoals Antoon. Naast Instagram en YouTube is Jade Anna ook actief op TikTok, daar is ze tot op heden het meest succesvol. Op TikTok heeft inmiddels meer dan 1,3 miljoen volgers weten te krijgen. Dat is behoorlijk en dat is bijzonder knap hoe ze dat in zo’n korte periode heeft weten te presteren. Het is dan ook niet gek dat er zoveel grote bedrijven zijn die met Jade Anna willen samenwerken. De samenwerken tikken wel aan kunnen we je alvast vertellen. Ze heeft samenwerking met merken zoals Hunkemoller.

Hoeveel verdient Jade Anna per maand?

Het salaris van Jade Anna als influencer is elke maand verschillend. Het leven van influencer is elke maand weer anders. De ene maand zit je er warmpjes bij, de andere maand wat minder. Maar ze verdient ook met advertentieinkomsten bij haar YouTube kanaal. Het meeste levert gesponsorde posts op.

Het vermogen van deze vrouw in 2024?

De vraag waar we allemaal het antwoord op willen weten, wat is nou precies het vermogen van Jade Anna? Ze heeft al een mooie auto, heeft sinds kort een huis gekocht (ter waarde van een half miljoen) en heeft meerdere samenwerkingen met bekende merken. Haar vermogen komt voor het grootste deel vanuit haar social media kanalen en YouTube. We denken dat ze nog geen miljonair is, want ze is nog zo jong. Maar een paar ton heeft deze dame zeker.

Previous articleHet vermogen van Bram Krikke. Hoe rijk is hij?
Next articleIs Enzo Knol miljonair?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here