Het vermogen van Jake Paul. Benieuwd?

geld lenen

Wie is Jake Paul eigenlijk? Nu aan het daten met de Nederlandse bekende Jutta Leerdam. Worden ze een stelletje?

Het hele web heeft het erover. Is ze nou echt zo speciaal?

Jake Paul is het broertje van Logan Paul en is net als hem ook ooit begonnen op Vine. Maar met zijn vlogs op YouTube werd hij pas echt bekend bij het grote publiek. Jake zit verder ook zeker niet stil en doet een stuk meer dan alleen maar video’s maken.

Jake Paul is een grote ster in Amerika. Hij staat vooral bekend om zijn enthousiaste en vaak luidruchtige vlogs. Dit is zijn YouTube kanaal met meer dan 20 miljoen subscribers. Een populaire dude dus op YouTube.

Jake zijn video carrière is begonnen in 2013 en tot 2017 was hij een groot succes op Vine. Hierna creëerde hij de mediagroep ‘Team 10’, een groep van content creators, die samen in een huis woonde.

Maar naast vlogs is hij ook nog thuis in de muziekwereld. In 2017 brengt hij de single It’s Everyday Bro uit. De videoclip werd heel veel bekeken. Andere nummers die hij uitbrengt: Malibu, My Teachers, Randy Savage, Cartier Vision en Champion.

Zijn muziekcarriere is niet echt een groot succes en hij richt zich vervolgens op boksen. In 2018 ging Jake Paul de uitdaging aan voor een YouTube bokswedstrijd.Hij versloeg zijn tegenstander met een TKO. Hij begon het boksen na deze wedstrijd serieus te nemen en ruim 1,5 jaar later maakte hij zijn professionele boks debuut. Hij won hierbij in de eerste ronde met een TKO. Dit was dan ook het begin van zijn professionele bokscarrière.

Hij wordt meer dan gehaat, dan geliefd door mensen. Het is nu eenmaal zijn verdienmodel: beetje provoceren, ruzie zoeken, gekke dingen roepen en zo krijg je aandacht, publiciteit en verdien je geld.

Hij is naast een YouTube sensatie ook een bokser en hij wordt “‘The Problem child” genoemd.

Hoe rijk is hij eigenlijk en wat is zijn vermogen?

Jake Paul is een van de best betaalde Youtubers in Amerika,maar hij verdient dus ook met boksen.

Jake Paul’s vermogen wordt dan ook op ongeveer €30 miljoen geschat. Dit vermogen heeft hij bij elkaar gekregen via verschillende inkomstenbronnen, waar zijn YouTube kanaal ongeveer goed is voor een derde van het vermogen en daarnaast zijn bokscarriere.

Wil jij nou je geld op een andere manier verdienen? Door middel van beleggen? Is dit jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Gordon in 2024.
Next articleHet vermogen van Buddy Vedder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here