Het vermogen van Jutta Leerdam. Hoe rijk is ze in 2024?

vermogen jutta leerdam

Wie kent deze dame niet? Wat is eigenlijk haar vermogen en hoe rijk is ze dus?

Jutta Leerdam is al meerdere keren nationaal kampioen geworden, heeft vele records op haar naam staan en is onwijs populair op Instagram met meer dan 3 miljoen volgers. Het is namelijk ook nog eens een mooie dame! Jutta Leerdam is een hele populaire schaatster. Jutta Leerdam is geboren op 30 december 1998. Op haar elfde heeft ze haar hockeystick verruild voor een paar schaatsen en de rest is eigenlijk geschiedenis. Deze dame is een groot succes en niet alleen als schaatsster.

Op dit moment heeft Jutta al een hoop medailles gewonnen en ook buiten de schaatsbaan boekt de blondine successen. In 2022 heeft Jutte Leerdam namelijk The Best Social Award gewonnen in de categorie ‘Beste Sporter’. 

Anno 2023 heeft vrijwel iedereen dus wel van deze dame gehoord. Maar wist jij al dat ze heel succesvol is op social media? Ook op Instagram breekt ze record na record. Met 3,5 miljoen volgers verdient ze daar veel geld met allerlei sponsordeals. Een voorbeeld hiervan is haar samenwerking met het Franse modehuis Dior. Ze plaatst mooie foto’s en komt vaak naar voren in het nieuws. Misschien volg jij haar ook al op social media. Vele merken willen met haar samenwerken en dit levert natuurlijk ook weer geld op.

Momenteel is ze aan het daten met Jake Paul. Lees hier meer over hem.

Wat is het vermogen van Jutta Leerdam?

Hoe rijk ze precies is onbekend, maar het wordt volgens diverse bronnen geschat op ongeveer 2 miljoen anno 2023. Dit geld heeft Jutta Leerdam voornamelijk verdient door te schaatsen en haar Instagram account. De Dior samenwerking heeft haar uiteraard ook veel geld opgeleverd. Verder heeft ze ook vaak andere samenwerkingen.

Neem vooral een kijkje op haar Instagram en hou ons in de gaten voor het laatste nieuws omtrent werk, geld, vermogens, beroepen en meer.

We houden Jutta Leerdam in de gaten!

Wil jij nou net zo rijk worden als Jutta? Maar is beleggen meer jouw ding? Bekijk dit dan eens! Het leert je alles wat je moet weten.

Previous articleDe voordelen van teambuilding: waarom is het zo belangrijk voor jouw team?
Next articleHoe soliciteer je voor een baan in de casino industrie?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here