Het vermogen van Jort Kelder. Benieuwd?

vermogen bridget maasland

Jort Kelder. Misschien ken je hem al misschien ook niet. Je kan hem kennen van zijn baan bij de Quote. Het populaire magazine voor de rijken van Nederland. Hij was hier DE hoofdredacteur en verdiende hier zo,n 100.000 per jaar. Not bad!

Jort Paul Wouter Kelder (Gouda, 22 september 1964) is een Nederlandse journalist, columnist, televisiepresentator, maar hij doet meer dan dat.

Ook heeft hij meerdere boeken geschreven en is hij te zien in verschillende reclamespotjes op televisie en in sommige programma’s. Zo presenteerde hij onder andere voor AvroTros in 2018 en 2019 en was hij ook nog eens in de zoveel tijd te zien als talkshowhost bij de talkshow Op1. Verder heeft hij ook een handeltje in de vastgoedwereld en is hij een bekende internetsensatie door zijn podcast, de Snobcast. Oftewel hij doet van alles en is van alle markten thuis.

In tegenstelling tot veel rijke Nederlanders heeft Jort Kelder geen vermogen geërfd van zijn ouders, maar heeft hij het zelf bij elkaar geschraapt door een combinatie van geluk en talent. Oftewel petje af! Zo doet je dat dus.

Maar dan, zijn vermogen? Hoe rijk is hij?

Hij zit in de vastgoed en bezit meerdere huizen in Nederland. Hoeveel hij hier precies mee verdient is niet duidelijk.

Hij heeft zich na hoofdredacteur van Quote behoorlijk omhoog gewerkt.

Verder verdient hij ook aardig wat geld met zijn televisie klusjes en zijn podcast. Hij verdient rond de 10.000 euro per maand en zijn totale vermogen ligt op 5 miljoen euro, maar dit kan inmiddels ook meer zijn.

Wil jij nou veel geld verdienen met beleggen? is dat jouw ding? Bekijk dit dan eens en leer alles!

Previous articleHet vermogen van Sander Schimmelpennick. Benieuwd?
Next articleDe klantenbinding en merkloyaliteit van je bedrijf verbeteren? Zo doe je dat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here