Het vermogen van Jort Kelder. Benieuwd?

vermogen bridget maasland

Jort Kelder. Misschien ken je hem al misschien ook niet. Je kan hem kennen van zijn baan bij de Quote. Het populaire magazine voor de rijken van Nederland. Hij was hier DE hoofdredacteur en verdiende hier zo,n 100.000 per jaar. Not bad!

Jort Kelder is een Nederlandse journalist, presentator, en ondernemer, geboren op 22 september 1964 in Rotterdam. Hij staat bekend om zijn scherpe en humoristische stijl en heeft diverse rollen bekleed in de Nederlandse media. Kelder begon zijn carrière als redacteur bij het zakenblad Quote en groeide uit tot hoofdredacteur van hetzelfde magazine.

Als televisiepersoonlijkheid is Jort Kelder bekend van programma’s als “Bij ons in de PC” waarin hij het wel en wee van de chique Amsterdamse P.C. Hooftstraat volgde. Hij heeft ook deelgenomen aan programma’s als “Dragons’ Den” en “Het Snelle Geld.” Kelder staat bekend om zijn kritische blik op economische en maatschappelijke kwesties en staat vaak in de schijnwerpers vanwege zijn uitgesproken meningen.

Naast zijn mediacarrière is Jort Kelder ondernemer en heeft hij verschillende initiatieven en bedrijven opgezet. Hij is een veelbesproken figuur in de Nederlandse samenleving en wordt vaak gezien als een flamboyante en eigenzinnige persoonlijkheid met een onderscheidende stijl in zowel zijn werk als zijn persoonlijk leven.

Ook heeft hij meerdere boeken geschreven en is hij te zien in verschillende reclamespotjes op televisie en in sommige programma’s. Zo presenteerde hij onder andere voor AvroTros in 2018 en 2019 en was hij ook nog eens in de zoveel tijd te zien als talkshowhost bij de talkshow Op1. Verder heeft hij ook een handeltje in de vastgoedwereld en is hij een bekende internetsensatie door zijn podcast, de Snobcast. Oftewel hij doet van alles en is van alle markten thuis.

In tegenstelling tot veel rijke Nederlanders heeft Jort Kelder geen vermogen geërfd van zijn ouders, maar heeft hij het zelf bij elkaar geschraapt door een combinatie van geluk en talent. Oftewel petje af! Zo doet je dat dus.

Maar dan, zijn vermogen? Hoe rijk is hij in 2024?

Kelder heeft een eigen kledinglijn binnen Suitsupply. Door deze deal heeft hij al enkele tonnen weten te ontvangen van het bedrijf. Hij bezit meerdere huizen, onder andere in Amsterdam en op Terschelling. Door onder meer de waardes van deze huizen bij elkaar op te tellen, wordt Jort Kelder zijn vermogen geschat op zo’n 5 miljoen euro.

Verder verdient hij ook aardig wat geld met zijn televisie klusjes en zijn podcast. Hij verdient rond de 10.000 euro per maand en zijn totale vermogen ligt dus op de 5 miljoen euro, maar dit kan inmiddels ook meer zijn anno 2024.

Wil jij nou veel geld verdienen met beleggen? is dat jouw ding? Bekijk dit dan eens en leer alles!

Previous articleHet vermogen van Sander Schimmelpennick in 2024. Benieuwd?
Next articleDe klantenbinding en merkloyaliteit van je bedrijf verbeteren? Zo doe je dat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here