Het vermogen van Michael van Gerwen in 2024. Hier zijn veel mensen benieuwd naar.

vermogen micheal van gerwen

Wat is het vermogen van Michael van Gerwen in 2024?

Carriere Tijd focust zich niet alleen op werk, ondernemerschap, beroepen, studies, life etc, maar ook op de vermogens van bekende Nederlanders en zeer succesvolle mensen. Want er zijn genoeg mensen die ook rijk willen worden met ondernemen of ander takent.

Veel mensen zijn benieuwd naar het vermogen van Micheal van Gerwen: de dartkoning. Ben jij goed in darten en zie je een dart carrière wel zitten? lees dan gauw verder..

Hij begon ooit als een tegelzetter, maar hij ontdekte zijn passie en kracht pas later. Inmiddels is hij de dartkoning en is hij niet door mensen te verslaan. De drievoudig wereldkampioen werd op 25 april 1989 geboren in Boxtel. Als jongste speler ooit won hij als 24-jarige in 2014 het PDC World Darts Championship en werd hij kampioen.

Hij verdient met prijzengeld wat hij bij elkaar weet te gooien. Maar hij is niet alleen afhankelijk van de wedstrijden die hij gooit. Hij heeft ook sponsorcontracten lopen, waaronder het contract met Keukenconcurrent. In ruil voor een financiële bijdrage is hij te zien in tv-reclames van Keukenconcurrent. Ook dartsmerk Winmau, tweedehandssoftwareverkoper UsedSoft en het Duitse automerk BMW steunen de darter financieel. Wat hij daarmee precies verdient is onbekend, maar het zal wel aardig wat zijn.

En dan heb je nog de merchandise uiteraard. Hij verkoopt diverse dartspullen die zijn naam en logo dragen. Dit is in het Verenigd Koninkrijk erg populair. Wat dit oplevert is ook onbekend. Maar alles bij elkaar zal het niet mis zijn.

Wat is zijn totale vermogen in 2024?

Volgens diverse media heeft hij een vermogen van 10 miljoen euro in 2024. Dat is dus niet mis. Per jaar verdient hij gemiddeld 1 miljoen euro.

Bron: wedbureaus.nl, Image: Unsplash

Previous articleHet vermogen van Samantha Steenwijk in 2024 Benieuwd?
Next articleEen blog voor vrouwen beginnen in 2024. Hoe pak je dat aan? Tips en meer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here