Het vermogen van Nicol kremers in 2024. Heeft ze eigenlijk wel vermogen?

vermogen barbie 2023

Het vermogen van Nicol kremers in 2024. Hoe rijk is deze vrouw? Of hoe rijk eigenlijk niet?

Ze komt veel in het nieuws. De media vind het nodig om deze vrouw helemaal zwart en belachelijk te maken. Wij zijn erg benieuwd hoe rijk ze eigenlijk is. Nicol Kremers is nog maar 33 jaren jong en stond jarenlang aan de zijde van miljonair Peter Gillis. Inmiddels is de relatie al even over en moet Nicol het zelf doen. Ze schijnt een website te hebben met erotische producten. Ze heeft 4 kinderen dus ze moet wel. Ze is dus bekend geworden door Peter Gillis. Ze wordt in de media beschreven als een typische golddigger.

Sinds 2018 werkte Nicol voor Unique Vastgoed, één van de ondernemingen van Peter Gillis. In 2018 kregen de twee een relatie en ze zijn inmiddels niet meer samen..Het stel was wekelijks te zien in het reality programma ‘Familie Gillis, Massa is Kassa’. Zijn vermogen wordt geschat op 85 miljoen dat is dus niet mis.

Volgens de website Ze.nl verdient Nicol met haar account op OnlyFans zo’n 100.000 Euro per maand verdienen. Het zal waarschijnlijk wel wat overdreven zijn. Geld verdienen met Onlyfans kan je in korte tijd veel opleveren. Maar het is geen langdurige carrière. Op een geven moment is de creativiteit en koek op daar. Wil je toch graag geld verdienen met je creativiteit en dat op een classy manier?. Dan zou ik voor Patreon gaan. Hier kan je geld verdienen met je creatieve talent. Voor creatievelingen en artiesten. Onlyfans kan je hele carrière verpesten, pas dus op!

Wat is haar vermogen in 2024?

Waarschijnlijk niet veel. Zoals al eerder vermeld, is het precieze vermogen van Nicol niet bekend.Ze zal nu goed verdienen met Onlyfans, maar dit zal niet eeuwig zijn. Misschien op zoek naar een nieuwe rijke man?

Weet jij nou meer? Laat het ons weten!

Wil jij nou ook rijk worden maar dan liever niet met Onlyfans? Wat dacht je van beleggen op de beurs? Is dat meer iets voor jou? Bekijk dit dan eens.

Previous articleVermogen Shelly Sterk. Benieuwd?
Next articleVermogen Sylvana Simons. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here