Het vermogen van YouTuber MrBeast in 2024. Benieuwd? Lang leven YouTube!

vermogen mrbeast

Het vermogen van MRBeast in 2024. Hoe rijk is deze bekende YouTuber eigenlijk?

Deze man doet het heel goed en dat allemaal dankzij het internet! Lang leven het internet en de toekomst.

Jimmy Donaldson (Kansas, 7 mei 1998) is een Amerikaanse Youtuber en filantroop die werkt onder het pseudoniem MrBeast en hij is mega populair op YouTube en social media.

Op dit moment heeft hij meer dan 100miljoen abonnees.

Donaldson uploadde zijn allereerste YouTube-video in februari 2012, toen hij dertien jaar oud was, onder de naam “MrBeast6000” Hij is dus al lange tijd bezig en gaat vaak viraal. 10 jaar later en hij is een groot succes en hella rich!

Ongetwijfeld heeft de grootste ster van YouTube de harten gewonnen van zijn volgers en kijkers door bijzondere stunts te doen zoals het bevriezen van zichzelf in ijs, hij ging 1000 keer in een reuzenrad en hij bouwde de grootste Lego-toren ooit.Hij is ook nog eens gul. Hij geeft veel geld weg en staat hier ook om bekend.

In zijn video’s geeft hij regelmatig geld weg. Soms aan familie, soms aan wildvreemden op straat en soms via een platform als Twitch. Hoe dan? Hij kan dit doen omdat veel van zijn stunts gesponsord worden door bedrijven. Daarnaast verdient hij natuurlijk veel geld met advertenties. Met zoveel views zit je er wel goed bij.

Het vermogen van MrBeast in 2024?

Het vermogen van MrBeast is ongeveer 25 miljoen dollar volgens diverse media. Maar hij stopt ook weer veel geld in nieuwe video’s. MrBeast houdt ervan het geld opnieuw te investeren. Het voelt alsof hij de manier van geld verdienen op YouTube heeft begrepen en daarom geeft hij zoveel meer uit.

Ben jij een YouTuber? Wat verdien jij ermee? Ben jij al rijk?

Previous articleVermogen Rose Bertram in 2024. Who that actually?
Next articleWat is Life of an Artist voor een merk? Lees het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here