Wat is Life of an Artist voor een merk? Lees het hier.

Ons andere merk waar we erg trots op zijn!

www.lifeofanartist.nl. You ready? Wat is het nou precies?

Het is een allround creatief magazine gericht op artiesten en creatievelingen en dat is dus erg breed. Wat valt onder creativiteit? Heel veel! Fashion,beauty, writing, art& design, creators etc. Je hebt schilders, designers, schrijvers, acteurs, comedians, muzikanten. Creativiteit is een breed fenomeen en wij proberen alles te omvatten op onze site.

Je begint ergens en komt erachter dat je wil groeien. Het gaat niet alleen over rappers en rapmuziek wat natuurlijk nu wel erg trending is en populair, maar ook ander talent. We willen talenten vooral een podium bieden. Net zoals Hollands got talent, willen wij dit online doen. Een online podium gefocust op Google traffic. Talent is talent en dat hoort te worden erkend en dat gebeurt vaak nog te weinig. Ik denk dat veel talenten strugglen om geld te verdienen met hun passie en een baan ernaast hebben.

Veel blogs/online magazines schrijven alleen over de gevestigde rappers die er al zijn. Rappers die het al gemaakt hebben. Denk aan Bizzey, Frenna, Ronnie Flex, Josylvio etc, maar nieuw talent verdient ook een plek op het web. Niet alles draait om social media anno 2024. Oke Instagram, YouTube en TikTok zijn belangrijk en zijn een grote hype, maar er zijn ook nog steeds genoeg jongeren die Googlen naar informatie, naar hun favoriete artiest etc. Become Google Famous! Hoe leuk is het om jouw talent terug te zien op Google als je naar jezelf Googled? We vinden het toch raar dat nieuws bedrijven en pr bedrijven en recordlabels ons nog niet helemaal weten te vinden. Wij draaien het om. We zoeken de artiesten op ipv dat de artiest de media opzoekt. Dat heet anders denken.

Het artiestenleven, het creatieve leven is moeilijk. Veel creatieve mensen zijn hoog gevoelig en voelen meer dan anderen. Dat is ook de reden dat ze zo creatief zijn en mooie kunst kunnen maken. Ook hier schrijven we over. Alles wat bij het leven van een kunstenaar komt kijken. The life of an Artist.

We willen kunst maken, inspireren en nieuws brengen op een positieve manier.

We hope you like it!Support us!

Previous articleHet vermogen van YouTuber MrBeast in 2024. Benieuwd? Lang leven YouTube!
Next articleTips bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor je producten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here