Hoe rijk is Louisa Janssen eigenlijk in 2024?

waarom is nikkie plessen zo rijk

Hoe rijk is Louisa Janssen in 2024?

Wie is deze dame eigenlijk? Misschien heb je nog nooit van gehoord, maar ze is wel een echte BN’er aan het worden. Ze deed in ieder geval mee aan weer een nieuwe serie van Echte Meisjes in de Jungle in 2023. Het was een groot succes.

Louisa Janssen (Venlo, 20 februari 1985) is een Nederlandse realityster en zangeres, voornamelijk bekend van de series Onze Transgender Liefde en Onze Transgender Bruiloft op TLC. Louisa en Rowan zijn uitgegroeid tot het bekendste transgenderkoppel van Nederland. Samen met hun zoontje Mikai stelen ze de show in hun realityserie op TLC. Je zou bijna vergeten dat zowel Louisa als Rowan in een ander lichaam is geboren.

Zingen is haar grote hobby en haar grote ambitie is werken bij de televisie. Ze deed daarom ooit mee aan ‘Idols’, en ‘Lust, liefde en laten lopen’. Al sinds 2005 filmt Louisa haar leven dat ze deelt me een grote schare fans op haar eigen YouTube-kanaal. Ze heeft ook een YouTube kanaal met 30k abonnees en ze zit op Instagram. Ze is dus ook influencer maar of ze daar echt veel mee verdient is niet duidelijk.

Het vermogen van deze dame in 2024?

Ze is een reality-ster en verdient daar vast goed mee, maar rijk? Nee dat denken wij niet. Zo snel wordt je niet rijk met reality televisie. Daar moet je een Kardashian voor zijn. Alleen die hebben het echt gemaakt met reality tv en vergeet niet dat ze al rijk waren.

De realityster heeft bijna 8000 euro betaald voor behoorlijk wat ingrepen, maar volgens Louisa is het totaalpakket nu wel compleet. Ze heeft dus veel laten doen, maar is nu wel gelukkig.

We houden je op de hoogte als we meer weten over haar vermogen.

Wil jij het nou anders doen? Heb je een goud idee? Wil je online beginnen met dropshipping of een blog zoals deze? Bekijk dit dan eens. Je hebt namelijk een domeinnaam en hosting nodig. Je moet ergens beginnen, succes;)

Previous articleHet vermogen van Valerio Zeno in 2024.
Next articleHet vermogen van Louis van Gaal in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here