Hoe rijk is Louisa Janssen eigenlijk?

waarom is nikkie plessen zo rijk

Hoe rijk is Louisa Janssen?

Wie is deze dame eigenlijk? Misschien heb je nog nooit van gehoord. Ze doet in ieder geval mee aan Echte Meisjes in de Jungle, maar volgens bronnen is ze uit het programma gezet. Ze kon zich niet gedragen, aldus Roddelpraat. Het komt van de week op Videoland en we gaan natuurlijk allemaal kijken.

Louisa Janssen (Venlo, 20 februari 1985) is een Nederlandse realityster en zangeres, voornamelijk bekend van de series Onze Transgender Liefde en Onze Transgender Bruiloft op TLC. Louisa en Rowan zijn uitgegroeid tot het bekendste transgenderkoppel van Nederland. Samen met hun zoontje Mikai stelen ze de show in hun realityserie op TLC. Je zou bijna vergeten dat zowel Louisa als Rowan in een ander lichaam is geboren.

Ze heeft ook een YouTube kanaal met 30k abonnees en ze zit op Instagram.

Het vermogen van deze dame?

Ze is een reality-ster en verdient daar vast goed mee, maar rijk? Nee dat denken wij niet. Zo snel wordt je niet rijk met reality televisie. Daar moet je een Kardashian voor zijn.

De realityster heeft bijna 8000 euro betaald voor behoorlijk wat ingrepen, maar volgens Louisa is het totaalpakket nu wel compleet. Ze heeft dus veel laten doen, maar is nu wel gelukkig.

We houden je op de hoogte als we meer weten over haar vermogen.

Previous articleHet vermogen van Valerio Zeno.
Next articleHet vermogen van Louis van Gaal in 2023. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here