Ga je ondernemen, dan krijg je ook te maken met misgunners en haters.

Er zijn altijd van die mensen die geen goede ideeën hebben, maar wel klagen of misgunnen op mensen die dat wel hebben alsof ze het beter weten en kunnen. Nou als dat zo is dan waren ze zelf wel succesvol. Het valt ons op dat nog weinig mensen hebben gezegd: goh wat een goed idee: Carrière Tijd. Wat leuk! Ondernemers en ambitieuze jongeren helpen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen die graag meer willen dan voor een baas werken, mensen die meer willen leren over het internet. Mensen die gewoon zelf willen ondernemen en wij geven de tips en tricks…dan doen niet veel concurrenten, dus waarom die haat?

Want dat missen wij nog in deze maatschappij. Een website die je alles leert over hoe jezelf kan beginnen met ondernemen, met een webshop, met een blog, met een vlog etc. Iedereen wil succesvol zijn, maar niemand geeft de tips en tricks weg, want die hou je uiteraard voor jezelf. Of niet dan?

Als je gaat ondernemen krijg je altijd te maken met mensen (die hun hele leven voor een minimum loon werken) en dus niet ambitieus zijn of dit waarderen in anderen) die negatief zullen reageren. De misgunners en haters.

Wees je er van bewust dat maar weinig mensen andere mensen succesvol willen zien. Zo is de maatschappij. Dat kan je nu ook zien aan de cancel-cultuur. Laten we iedereen gaan cancelen, want ja stel je voor dat een ander meer succes heeft en het beter doet. Is dit echt nodig? Mensen maken fouten en die horen vergeven te worden. Haten op BN’ers is gewoon voor een deel zelfhaat. Ben jij niet gelukkig met je eigen leven? Dan is het makkelijk om op een ander af te geven.

Wil jij dus graag ondernemen? Hou er rekening mee dat er altijd haters en misgunners zullen zijn. Mensen die niet zulke goede ideeën hebben en dus afgunst voelen. Haters zullen er altijd zijn, no matter of your doing good or not.

Vandaar dat wij ook geen fan van Roddelpraat en Dumpert sites zijn. Dit draagt niet bij aan een positieve samenleving. Het gunnen van het succes van een ander, in plaats van het belachelijk maken van een ander door middel van content of roddels.

Be a gunner!

Previous articleInfluencer worden in 2024. Wel zo,n goed idee? Lees hier meer
Next articleWerken als Personal assistant in 2024? Past dit beroep bij je? Lees hier meer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here