Rijkste gaming YouTubers in 2024. Benieuwd?

in 2024 zijn er veel YouTube-gamers die aanzienlijke rijkdom hebben vergaard dankzij hun succes op het platform. YouTube is een krachtige tool gebleken voor gamers om een ​​wereldwijd publiek te bereiken en inkomsten te genereren door middel van advertenties, sponsordeals, merchandise en andere zakelijke samenwerkingen.

Hieronder staan enkele van de rijkste YouTube-gamers van 2024. Lees gauw verder.

1.PewDiePie (Felix Kjellberg)

PewDiePie is al jarenlang een van de meest populaire en invloedrijke YouTube-gamers.Hij is zweeds! Met miljoenen (111 miljoen) abonnees heeft hij een enorm publiek opgebouwd. Naast gaming content, produceert hij ook vlogs en entertainmentvideo’s. Met inkomsten uit advertenties en sponsordeals heeft PewDiePie een aanzienlijk fortuin opgebouwd en wordt hij vaak genoemd als een van de rijkste YouTubers. het vermogen van PewDiePie bedraagt zo’n 30 miljoen dollar. Geschat wordt dat hij alleen al uit YouTube inkomsten zo’n 450.000 euro per maand verdiend. Dat is dus niet mis. Zo zie je maar.

2.Markiplier (Mark Fischbach)

Markiplier is bekend om zijn komische en vermakelijke gaming-video’s. Hij is Amerikaans en hij heeft een grote en trouwe fanbase en heeft ook meerdere zakelijke ondernemingen opgezet, waaronder merchandise en het produceren van content voor andere platforms. Dit heeft bijgedragen aan zijn financieel succes in de gamingindustrie. Volgens het web is hij 24 miljoen waard.

3.Jacksepticeye (Sean McLoughlin)

Jacksepticeye heeft een enorme online aanhang en heeft zijn succes uitgebreid buiten gaming. Hij heeft 30 miljoen subscribers. Naast gaming-video’s maakt hij ook vlogs en entertainmentcontent. Met zijn charismatische persoonlijkheid en constante betrokkenheid bij zijn publiek heeft hij aanzienlijke inkomsten gegenereerd.Volgens het web heeft hij 15 miljoen, maar dit kan meer of minder zijn.

4.VanossGaming (Evan Fong)

VanossGaming is bekend om zijn grappige en creatieve gaming-video’s, vaak met zijn vrienden. Hij is Canadees en heeft 25 miljoen subscribers. Zijn unieke stijl heeft hem veel volgers en views opgeleverd, waardoor hij een van de meest succesvolle YouTube-gamers is geworden. Hij is hiernaast ook dj en music producer. Volgens het web heeft hij een vermogen van 25 miljoen.

5. DanTDM (Daniel Middleton)

DanTDM is vooral populair bij jongere kijkers vanwege zijn kindvriendelijke gaming-content. Hij heeft een grote aanhang en verdient veel geld met zijn video’s, merchandise en live-optredens. Hij is een Engelse Youtuber en heeft 27 miljoen subscribers. Zijn vermogen wordt geschat op 35 miljoen. Like what?

6.Ninja (Tyler Blevins)

Ninja aka Tyler Blevins is een Amerikaanse Twitch streamer, YouTuber and gamer. Hoewel Ninja vooral bekend is als een professionele gamer op platforms zoals Twitch, heeft hij ook een aanzienlijke aanwezigheid op YouTube. Zijn succes als professionele gamer en zijn samenwerkingen met merken hebben bijgedragen aan zijn financiële welvaart. Hij heeft 24 miljoen subscribers en zijn vermogen wordt geschat op 40 miljoen.

7.Vegetta777 (Samuel de Luque)

Vegetta777 is een Spaanse YouTuber die voornamelijk in het Spaans content maakt. Hij heeft een trouwe aanhang in de Spaanse sprekende wereld en heeft aanzienlijke inkomsten gegenereerd door zijn gaming-video’s en samenwerkingen. Hij heeft 33 miljoen subscribers en zijn vermogen wordt geschat op 30 miljoen.

Het is belangrijk op te merken dat de inkomsten van YouTube-gamers sterk kunnen variëren en afhankelijk zijn van factoren zoals het aantal abonnees, views, advertentie-inkomsten en zakelijke kansen. Ook kunnen nieuwe YouTubers snel opkomen in de gamingwereld en succes behalen. Het verdienen van geld met YouTube-gamen vereist niet alleen talent en toewijding, maar ook een slimme zakelijke aanpak en het vermogen om relevant en boeiend te blijven voor het publiek. Er zijn meerdere manieren om met YouTube te verdienen? Benieuwd? Lees dit dan eens.

Previous articleGeld verdienen met gamen, maar hoe dan?
Next articleRijk worden zonder diploma. Hoe dan?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here