Sportieve zakelijke giveaways: de trend van 2023

Wil je als bedrijf opvallen en op een sportieve manier reclame maken? Dan kun je bidons bedrukken met een logo, een quote of een afbeelding. Deze bidons kun je vervolgens weggeven aan je klanten of medewerkers. Wanneer de bidons in gebruik worden genomen in bijvoorbeeld de sportschool, is dit direct gratis reclame voor jouw bedrijf. Daarnaast is een bidon altijd handig om in huis te hebben waardoor jouw klanten of medewerkers hier ook echt iets aan hebben. Je hebt veel mogelijkheden wanneer je kiest voor het bedrukken van een bidon. Zo kies je de kleur en de opdruk van de bidons zelf uit. Hierdoor kun je de bidons volledig laten aansluiten op de stijl van je bedrijf. Vanaf een kleine oplage kunnen bidons al worden bedrukt. Ideaal voor kleinere bedrijven of voor startende ondernemers.

Zelf je eigen bidon samenstellen

Via Promofit bestel je eenvoudig online jouw bidons. Hierbij kies je zelf voor het ontwerp wat er op de bidons wordt gedrukt. Naast dat je de kleur van de bidon zelf kunt kiezen, kun je ook de dop en drinktuit een eigen kleur geven. Zo stel je de volledige bidon zelf samen. Kies je voor een opvallende bidon of houd je hem in de huisstijl van het bedrijf? Jij kiest! Wanneer je de bidons besteld zijn ze snel in huis. Je kunt de bidons toevoegen aan een kerstpakket of gewoon weggeven aan nieuwe en bestaande klanten. Voordat je de bidons geleverd krijg, zie je een digitaal voorbeeld van de bidons. Zo weet je precies hoe de bedrukte bidons eruit komen te zien. Bij akkoord worden de bidons bedrukt en binnen de kortste keren heb jij de bidon in handen. 

Diverse soorten bidons laten bedrukken

Organiseer je vaak een sportevenement op kantoor? Dan mogen bidons daar niet bij ontbreken. Om het helemaal in stijl te houden kun je bidons laten bedrukken. Zet er een motiverende quote op of een bedrijfslogo. Zo kun je samen met het team in stijl sporten. Bedrukte bidons zijn een leuk cadeau om te geven of om in gebruik te nemen op kantoor. Doordat je volledig vrij bent in het design kun je alle kanten op met de bedrukte bidons. Naast dat je de bidons kunt laten bedrukken kun je ook onbedrukte bidons bestellen in iedere kleur naar keuze. Je hebt de keuze uit diverse soorten bidons welke je allemaal kunt laten bedrukken. Zo heb je de keuze uit een metalen drinkfles waarbij je drankje lekker koel blijft. Ook kun je kiezen voor een recyclebare kunststof fles. Alle bidons zijn vaatwasser bestendig. 

Ieder seizoen weer een nieuw ontwerp

Wanneer de bidons in de smaak vallen kun je de bidons per seizoen aanpassen. Zo kun je iedere keer weer een nieuwe bidon, of een ander product, weggeven aan de klanten of medewerkers. Hierin kies je zelf de opdruk. Zo geef je de bidon in een kerstthema of een zomerthema. Hierin kun je blijven wisselen. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren welke op de bidons kan worden bedrukt. Je kunt ook een logo en een quote doorsturen zodat er een ontwerp voor jou gemaakt kan worden. Uiteraard krijg je eerst een voorbeeld te zien. Wanneer je hiermee akkoord gaat worden de bidons bedrukt en razendsnel naar je verzonden. Zo kunnen ze nog op tijd mee in het kerstpakket of kun je ze uitdelen voor de zomervakantie. Met een relatiegeschenk geef je jouw collega’s of klanten een leuk cadeautje én maak je direct reclame voor je onderneming. Win-win.

Een handige bidonkrat bij een hoge afname

Bij je bestelling voor bedrukte bidons kun je er ook een bidonkrat bij bestellen. Hiermee kun je de bidons makkelijk vervoeren. Je kunt ook de bidonkrat  laten bedrukken. Wanneer je een grote bestelling plaatst met meer dan 500 bidons, krijg je de bidonkrat er gratis bij. Je bent helemaal vrij in het ontwerp dat je aanlevert en laat drukken op de bidons en de bidonkratten. Zo stel jij een leuk ontwerp samen dat helemaal aansluit bij het bedrijf. Door de ruime keuze uit diverse bidons vind je altijd wel een mooi formaat bidon voor je bedrijf. Hierbij kies je zelf de kleuren, de opdruk en de hoeveelheid. Met het weggeven van bidons geef je een sportief cadeau wat altijd goed van past komt. Naast bidons zijn er nog een hoop andere artikelen welke je kunt laten bedrukken voor je bedrijf. Zo kun je ieder kwartaal weer wisselen met relatiegeschenken en de opdrukken. Zo kom je altijd weer verrassend om de hoek bij je klanten en je medewerkers. 

Previous articleHet vermogen van Fabiola Volkers in 2024. Omdat we hier gewoon van houden.
Next articleWat is het vermogen van Demi de Boer?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here