Wat is het vermogen van Demi de Boer?

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Demi de Boer.

Je kent er misschien als de middelste dochter van Ronald de Boer. Ronald kreeg zijn drie oudste dochters Maxime, Demi en Brooke met zijn ex-vrouw Sharon Cohen.Na de scheiding trouwde hij met Suze van Rozelaar, met wie hij nog drie kinderen kreeg: Fenna, Linde en zoontje Boaz Samuel. In juli 2019 kreeg Demi een relatie met Ronnie Flex. Samen kregen ze dochtertje Nori. Een leuke knappe meid, maar inmiddels wonen ze volgens bronnen niet meer samen. Zijn ze nog wel samen?! We houden je op de hoogte.

De carriere van Demi

Demi de Boer studeerde Fashion Business in Amsterdam. Naast haar studie werkte ze in een kledingwinkel in Rotterdam. Momenteel werkt ze als Brand Project Manager bij Oqium. Daarnaast is ze inmiddels een influencer op de gram en heeft ze daar waarschijnlijk ook samenwerkingen.

Demi de Boer en Ronnie Flex kennen elkaar via die winkel. “Hij was al heel lang een klant in de winkel waar ik werkte. Ik merkte dat hij steeds alleen maar kwam op de dagen dat ik werkte,” vertelde de dochter van Ronald de Boer eind 2020 in een video van MTV First. “Op een keer vroeg hij of ik mee met hem wilde naar een festival. En toen zijn we daar heen gegaan and the rest is history.”.

Maar je bent uiteraard benieuwd naar het vermogen.

Helaas, het is niet bekend wat het vermogen van Demi de Boer is. Ze zit er waarschijnlijk warmpjes bij, maar miljonair? Nee dat denken we niet.

Wil jij nou je geld verdienen op de beurs? Met beleggen? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

Previous articleSportieve zakelijke giveaways: de trend van 2023
Next articleHet vermogen van Channah Koerten in 2024. Wie is deze populaire influencer?.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here