Het vermogen van Anke de Jong in 2024. Benieuwd?

vermogen anke de jong

Het vermogen van Anke de Jong. Misschien heb je nog nooit van haar gehoord, maar misschien wel dit jaar wel door wie is de mol 2023 waaraan ze meedeed. Of misschien ken je haar van RTL boulevard.

Anke de Jong (35) is hoofdredacteur van ELLE Nederland. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour. Je kan haar ook kennen van RTL Boulevard, waar ze modedeskundige is. Ze heeft dus een aardige carrière voor zichzelf opgebouwd.

Wie is Anke verder eigenlijk?

Anke de Jong werd op 15 september 1987 geboren in Heerenveen en groeide op in het kleine dorpje Gorredijk. Als klein meisje was ze al gefascineerd door de magazine wereld en zag ze zichzelf wel voor een groot blad werken en haar droom kwam uit.

Dus toen ze klaar was met de HAVO vertrok ze naar Amsterdam en begon aan een media-studie en liep al snel haar eerste stage bij JAN Magazine. Anke heeft bij verschillende magazines gewerkt, waaronder ook de Glamour die er helaas mee is gestopt. Nu werkt ze dus bij Elle Nederland en met succes.

Wat is haar vermogen in 2024?.

Helaas is daar niks over bekend. Ze zal wel goed verdienen als hoofdredacteur, maar of ze miljonair is dat weten we niet. Dat word je natuurlijk niet zo snel en zeker niet als alleen hoofdredacteur. Benieuwd wat kan je verdienen als hoofdredacteur? Bekijk dit eens.

Weet jij meer? Tip de redactie: info@carrieretijd.nl

We houden je op de hoogte als we meer weten over deze dame.

Wil jij nou ook graag veel geld verdienen? Maar dan met beleggen? Bekijk dit dan eens! Het leert je alles wat je moet weten.

Previous articleTeamwork makes the dream work!
Next articleHet vermogen van Jesse Klaver in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here