Het behoorlijke vermogen van Demy de Zeeuw in 2024. Ben je benieuwd?

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Demy de Zeeuw in 2024.

Wie is Demy de Zeeuw? De meeste mensen kennen hem wel..

Een voormalig profvoetballer die nu bezig is met ondernemer en dat doet hij goed!

Hij werd van topvoetballer, een topondernemer. Met deze ondernemende werkzaamheden heeft Demy de Zeeuw een gigantisch vermogen opgebouwd. Benieuwd? Lees gauw verder.

Demy startte namelijk al met het merk BALR en bouwde het grootste online voetbalplatform ter wereld op. Het platform 433 heeft op dit moment meer dan 50 miljoen volgers op Instagram en is dus een grote hype.

Je hebt de naam en het geld en zou bouw je een empire. Het is in ieder geval makkelijker dan als je vanaf 0 begint en dus niet bekend bent.

De oud-voetballer is dus eigenaar van verschillende bedrijven. Zo als eerder benoemd is 433 een groot succes. Daarnaast lanceerde hij in 2013 het populaire kledingmerk BALR. Dit bedrijf heeft hij samen met Ralph de Geus en Juul Manders opgericht en daarbij werd hij geholpen door onder meer zijn oude voetbalvrienden Eljero Elia en Gregory van der Wiel. De twee laatstgenoemde hebben hun aandelen van het kledingmerk verkocht en volgens Quote wel meer dan 2000 procent winst gemaakt op hun investeringsbedrag.

BALR. is an international luxury lifestyle brand known for its high-end fashion, travel products and accessories for men, women and kids. Persoonlijk vind ik het niet zo bijzonder en betaal je gewoon voor de naam. Ook de oprichters zullen wel waarde toevoegen aan het merk.

En dan is er ook nog vastgoed. Demy heeft slim zijn geld in vastgoed gestoken. Zoals veel rijke mensen doen. Wie geld heeft kan geld maken.

Het vermogen van Demy de Zeeuw in 2024?

Deze succesvolle bedrijven zorgen ervoor dat Demy de Zeeuw een aardige inkomensstroom heeft. Zijn geschatte vermogen is 20 miljoen euro in 2023, aldus Quote. Dit komt dus mede doordat hij een onderneming is gestart die het goed doet bij jongeren waaronder het platform 433 en het merk BALR, maar ook door verschillende investeringen. Naast dat hij een boot heeft, blijkt hij namelijk ook appartementen hebben opgekocht in Ibiza. 

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen? Beleggen op de beurs. Bekijk dit dan eens.

Previous articleRijkste voetballer in 2024. Like what?
Next articleVermogen Luuk Ikink 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here