Het vermogen van Frans Bauer in 2024. Benieuwd? Lees het hier.

vermogen frans bauer

Voor de Nederlandstallige fans. Je hoeft niet persee internationaal gaan om groot te worden en to make millions.

Je kan hem kennen als een volkszanger, geboren en getogen in het mooie Roosendaal. Hij wist dan ook al vanaf jongs af aan dat dit zijn droom was. Zo bracht hij toen hij nog maar 9 jaar oud was zijn eerste lied al uit. Hier heeft hij verder niks mee gedaan, tot hij 15 werd.

Je kent deze man vast wel. Van hits als “Heb je Even voor Mij” en “Als sterren aan de hemel Staan”. Hij doet het in Nederland zeker goed met zijn muziek.

Naast zingen zijn er ook nog een aantal andere dingen waar Frans Bauer zijn geld mee verdiend. Zo is Frans Bauer ook regelmatig op tv te zien. Hij heeft een eigen realitysoap gehad die weer terug komt: De Bauers. Dit is niet het enige, want het is ook presentator. Hij heeft programma’s, zoals Vive la Frans, Bauers Zigeunernacht en Bananasplit gepresenteerd. Daarnaast is hij in 2020 te zien geweest in het programma De Beste Zangers Van Nederland. 

Maar Frans zet zich ook in voor anderen. Zo heeft hij in zijn leven erg veel vrijwilligerswerk gedaan. Hierdoor werd hij zelfs in 2004 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 

Maar dan, wat is het vermogen van Frans Bauer?

Frans is eigenaar van vier bedrijven: My Dream Music B.V., Frans Bauer Concert B,V., Frans Bauer Media B.V. en Frans Bauer Holding B.V. Volgens Bekendeburen, die in de financiën van Frans is gedoken, meldt dat het vermogen van de zanger in 2012 werd geschat op 31 miljoen euro en in 2017 was dat gehalveerd naar 14 miljoen euro. In 2022 leverde Frans nog eens 1,5 miljoen euro in. Het is dus niet meer zoveel als dat we dachten.

Binnenkort keert Frans weer samen met zijn vrouw Mariska terug op televisie. De realityserie zal te zien zijn bij NPO 1. Ook de vier kinderen van Frans en Mariska doen mee. De Bauers was twintig jaar geleden op televisie te zien. In 2004 won de tv-show de Gouden Televizier-Ring.

Previous articleMiljonair worden in 2024? Dankzij deze tips gaat het je lukken.
Next articleAls ondernemer vaak onderweg? Wat dacht je dan van een GSP tracker?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here