Het vermogen van Humberto Tan anno 2024.. Hoe rijk is hij? Benieuwd?

vermogen bridget maasland

Wie kent hem niet? De vrolijke en goede presentator en talkshowhost. Het vermogen van Humberto Tan in 2024. Benieuwd?

De in Suriname geboren tv-presentator is geen onbekend in het Nederlandse tv landschap. Zo staan programma’s als Studio Sport, RTL Boulevard en RTL Late Night op zijn CV. De Surinaamse Humberto Tan (1965) kwam eind jaren 60 samen met zijn moeder naar Nederland, waar hij al snel uitblonk op school. Na het halen van zijn VWO-diploma studeerde hij rechten aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn doctoraalexamen behaalde. Hij werd echter geen rechter of advocaat, maar begon in 1991 te werken als redacteur bij het programma Forza TV, bij de AVRO, dat hij niet lang daarna ook ging presenteren.

In 1993 stapte hij over naar Studio Sport, waar hij bleef werken tot 2007. In dat jaar stapte hij over naar RTL, waar hij het eredivisievoetbal presenteerde. In 2013 kwam echter zijn doorbraak bij het grote publiek toen hij het praatprogramma RTL Late Night presenteerde, dit bleef hij doen tot hij in 2018 werd vervangen door Twan Huys. In de jaren erna presenteerde hij verschillende programma’s, tot hij in 2021 zijn eigen programma Humberto op RTL 4 kreeg.

Wat is het vermogen van deze man in 2024?

Als talkshow verdien je wel goed. Is hij miljonair? Ja zeker.Zijn eigen Huta Holding BV heeft meer dan 1 miljoen euro op de rekening staan (dat was in 2020). Humberto verdient 1 miljoen euro per jaar bij RTL en heeft ook nog wat pandjes op zijn naam staan. Hij bezit dus ook wat onroerend goed, waaronder zijn riante woonvilla in Amstelveen dat hij in 2006 heeft aangeschaft voor 1.260.000 euro Hoeveel miljoen hij precies heeft is niet bekend. Wij denken dat hij een paar miljoen heeft, ongeveer 5 miljoen. Not bad!

Previous articleHoe hoog is de gemiddelde studieschuld in 2024?Lees het hier.
Next articleIs Eva Jinek miljonair in 2024? Hoe rijk is ze?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here