Is Jacko Meijaard dan toch een oplichter met zijn affiliate marketing revolutie?Lees hier meer.

affiliate marketing jacko meijaard

Is Jacko Meijaard een oplichter? Lees gauw verder.

Jacko Meijaard is vooral bekend van de cursus Affiliate Marketing Revolutie. Op zijn 18e had hij zijn MBO afgerond en wilde in Utrecht journalistiek gaan studeren. Maar hij kwam er achter dat dit toch niet helemaal zijn ding was en na wat Googlen vond hij websites waarbij jongens geld op internet verdienden en ondertussen op een tropisch eiland zaten. Dit bleek affiliate marketing te zijn. Maar wacht even is dat echt zo easy? Nou nee!

Jacko Meijaard is de eigenaar en bedenker van de affiliate marketing cursus: ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ en is tevens oprichter van de website Internetsuccesgids.nl. Hierin deelt hij zijn kennis en inzichten over rondom de “Affiiate Marketing” ook hierin kun je je mening of vraag kwijt in zijn forum. Hij heeft vele websites waar hij met affiliate marketing werkt.

Wij hebben deze cursus als affiliate 2 jaar aangeboden op diverse sites, maar de verdiensten vallen zwaar tegen. We vragen ons dan ook af of hij wel zo veel mee hier mee verdient..Je hebt hier echt veel bezoekers voor nodig en dus niet 100k. Denk maar aan aantallen als 1 miljoen unieke bezoekers. Heeft hij dat wel?

Is affiliate marketing niet een beetje over? Heeft het niet zijn beste tijd gehad? en is het niet een beetje overrated?

Is Jacko Meijaard dan toch een oplichter? 10k per maand met affiliate marketing? Wie verdient dat dan eigenlijk? Verdient hij echt zoveel? We denken dat hij er wel aardig mee verdient, maar 10k per maand? Nou nee, misschien 5k.

Jacko’s bekendste affiliate website die hij heeft is Internetsuccesgids.nl, maar hij heeft nog veel meer websites. Welke precies zijn niet bekend. Met deze websites zou hij 10k per maand verdienen doormiddel van de cursus. Hij werkt niet met advertenties..25+ websites en 10k per maand met affiliate marketing? IK geloof het eerlijk gezegd niet.

Wat is Jacko Meijaard zijn Vermogen?

Uiteraard heeft hij dit niet gezegd tegen de media, maar we denken dat hij wel miljonair is. Hoe hij dat precies is geworden is niet bekend. Of dit allemaal komt door zijn affiliate websites weten we niet zeker. Het is een moeilijke business en onderschat het niet.

Previous articleIs Eva Jinek miljonair in 2024? Hoe rijk is ze?
Next articleGeld verdienen met advertenties op je website in 2024. De beste manier?Of is het toch gesponsorde content?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here