Vermogen Inez Weski in 2024. Hoe rijk is zij?

werk en vermogen jessie maya

De allergrootste, allergemeenste criminelen moeten verdedigen. Niet voor iedereen weggelegd. Voor advocaat Inez Weski was het als strafpleiter haar dagelijkse bezigheid. In naam van de rechtsstaat, zoals ze zelf zegt, maar duidelijk ook met het oog op haar portemonnee. Je verdient hier namelijk goed mee.

Je bent vast benieuwd hoeveel haar vermogen is in 2024.

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. Ze verdedigde in het verleden onder anderen de Surinaamse ex-president Desi Bouterse en moordenaar Ridouan Taghi. Geen fijne jongens om mee samen te werken, maar toch zette Weski zich in voor een zo laag mogelijke straf voor vele criminelen.Je moet er maar zin in hebben. Ze zal dit ook vast wel voor het geld doen.

Wie is Inez Weski eigenlijk??

Weski is geboren en getogen in Rotterdam. Ze was de jongste van een groot gezin en wist op jonge leeftijd al waar haar passie lag. Daarom besloot ze de studie Rechten te gaan doen aan de Erasmus Universiteit. In 1978 werd ze beëdigd als advocaat, nadat ze twee jaar eerder al was begonnen bij het advocatenkantoor van haar zus. In de beginjaren van haar carrière hield ze zich niet alleen bezig met strafzaken, maar was ze ook regelmatig op televisie te zien als duider bij bekende rechtszaken. Zo vergaarde Weski al snel naamsbekendheid in Nederland.

Uiteindelijk was dat de opmaat naar een uiterst succesvolle loopbaan. Ze specialiseerde zichzelf en werd strafpleiter. Onder anderen van Ridouan Taghi. Taghi wordt verdacht van betrokkenheid bij moord, poging tot moord en leidinggeven aan een criminele organisatie. Desalniettemin zag Weski een uitdaging in deze zaak, maar daar kreeg ze al snel spijt van. Na enkele maanden maakte ze in 2019 bekend te overwegen om te stoppen met de verdediging van Taghi, omdat justitie geen eerlijk proces voerde tegen Taghi.

Haar uurtarief? 400 euro exclusief btw. Not bad! De meeste advocaten verdienen dit niet hoor.

Maar dan, wat is haar vermogen in 2024?

Wat het exacte vermogen van Weski is, heeft ze eigenlijk nooit echt uitspraken over gedaan, maar we kunnen uiteraard wel een schatting maken. Ze doet dit al een lange tijd. Volgens het web wordt haar vermogen geschat op 5 miljoen. Ze is inmiddels al de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd, maar is nog niet gestopt met werken.

Previous articleKunnen mensen met autisme werken? Wat vereist dit voor aanpassingen?
Next articleVermogen van Nico Aaldering in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here