Het vermogen van Patricia Paay.

vermogen andy van der meijden

We kennen allemaal Patricia Paay wel. Deze vrouw gaat al lange tijd mee in de showzbizz en is ook op leeftijd. Inmiddels is ze een beetje uit de spotlight na haar schandelen van jaren geleden.

Maar nog even kort: Patricia Paay is een bekend gezicht in de Nederlandse entertainmentindustrie. Ze begon haar carrière als zangeres en maakte later de overstap naar televisie en theater. Ben je benieuwd naar haar vermogen en inkomsten? Lees dan gauw verder.

Ze brak in 1967, op 18-jarige leeftijd, door met de hit Je bent niet hip. In 1982 werd ze lid van de populaire meidengroep Star Sisters, samen met haar moeder Elles Paay en haar zus Yvonne.In januari 1977 scoort Patricia haar grootste en tevens meest bekende hit met ‘Who’s that lady with my man’. In 1992 neemt ze met Rob de Nijs het nummer ‘De Wereld’ op, wat ook een groot succes werd. In 2003 belandt Patricia weer in de volle aandacht wanneer ze, inmiddels terug in Nederland, met haar echtgenoot de realitysoap Adam’s Family opneemt. Een jaar later vertrekt ze met haar gezin naar Londen. De laatste jaren is Patricia Paay te zien als jurylid voor de programma’s Holland’s Got Talent en Popstars. Verder heeft ze een cosmetica lijn. Hoe dat precies loopt is niet bekend. Volgens het web bestaat dit merk niet meer.

Wat is haar vermogen?

Volgens diverse bronnen heeft ze een vermogen van 4 miljoen. Dit is een schatting dus dit kan meer of minder zijn. Dit heeft ze dus verdient als zangeres en televisiepersoonlijkheid. Daarnaast verdiende ze geld met haar bedrijven (Lapaay) en investeringen.

Weet jij meer over deze showbizz queen en haar vermogen? Tip de redactie!

Wil jij nou liever je geld verdienen met beleggen? Is dat meer jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Dave Roelvink. Hoe rijk is hij?
Next articleAltijd de burn-out in het nieuws. What about the bore-out. Die is veel erger. Kun je ziek worden van verveling?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here