Werken op je iPhone? Het kan! 

Smartphones hebben het leven heel wat makkelijker gemaakt. Hoe fijn is het om altijd met elkaar in verbinding te staan? Ook wel erg makkelijk. Helemaal op het gebied van werk. Waar je vroeger wat doelloos voor je heen staarde in de trein, ben je nu in staat om snel nog wat mailtjes te checken of gesprekken te voeren met klanten of je werkgever. Maar wist je dat er zelfs nog veel meer mogelijk is? De iphone kan namelijk ook eenvoudig als digitale werkplek worden ingezet. Zo ben je overal in staat om te werken. Maar hoe pak je dit dan aan? 

De juiste accessoires 

Om succesvol op een smartphone te kunnen werken, is het belangrijk om van de juiste accessoires gebruik te maken. De techniek is door de jaren heen sterk verbeterd. Zo is het tegenwoordig via Bluetooth zelfs mogelijk om 5 tot 7 extra accessoires aan je telefoon toe te voegen. Dit biedt tal van mogelijkheden. 

Tijdens het werken is het fijn als je over alle mogelijkheden beschikt om te kunnen typen en eventueel zelfs een muis te kunnen gebruiken. Er bestaan tegenwoordig dan ook opvouwbare toetsenborden en mini muizen waarmee je jouw iphone 12 zwart in een laptop omtovert. Zo ben je overal waar je ook komt in staat om een laptop te creëren en zo snel mailtjes te beantwoorden of op andere manieren je werk te doen. 

Bedenk van tevoren goed wat jij nodig acht om jouw werk te kunnen doen en investeer in de accessoires die hierbij van pas kunnen komen. 

Voorkom afleidingen

Houd er rekening mee dat als je onderweg gaat werken, de afleidingen om je heen ook erg groot zullen zijn. Sommige mensen zijn er ongelooflijk goed in om ze volledig af te sluiten voor de omgeving, maar de meeste mensen kunnen hier toch wel wat extra hulp bij gebruiken. In dat geval is het slim om ook een noise-cancelling koptelefoon aan te schaffen. Hierdoor hoor je minder geluiden uit je omgeving, maar ben je niet volledig afgesloten van de buitenwereld. Mensen zijn dus – met een beetje moeite – nog wel in staat om contact te leggen met je. Het biedt jou echter een fijne bubbel om je werk in te kunnen verrichten. 

Vergaderen

Ben je veel onderweg, maar is het wel noodzakelijk om enkele belangrijke gesprekken te voeren. Dan is een smartphone natuurlijk ook uitermate geschikt om mee te vergaderen. Er zijn verschillende apps die je hierbij kunt gebruiken. Ook apps die ervoor zorgen dat andere binnenkomende meldingen via je telefoon gemute worden, zodat je hier niet onnodig door gestoord wordt tijdens een meeting. 

Kies voor dual-sim 

Het is belangrijk om werk en privé gescheiden te houden. Als je geen aparte werktelefoon hebt, is het slim om voor dual-sim te kiezen. Zo beschikt jouw telefoon over twee verschillende nummers en simkaarten. Deze hoeven niet telkens gewisseld te worden. Dat maakt het makkelijker om het werk gescheiden te houden. 

Previous articleHet vermogen van Mark Baanders in 2024.
Next articleHet grote belang van afvalverwerking uitgelegd met deze 5 redenen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here