Vermogen Jandino Asporaat. Die leuke ondernemende en grappige man. Hoe rijk is hij dan?

werk en vermogen jessie maya

Wie is deze leuke man? Wij vinden hem leuk en grappig en hij is ook nog eens ondernemend.

Wat doet hij allemaal en natuurlijk willen jullie weten hoe rijk hij is.

Jandino Asporaat (9 januari 1981) is een Nederlandse acteur, stand-upcomedian, producent, zanger, televisiepresentator en imitator. Oorspronkelijk kwam Asporaat uit Curaçao en verhuisde begin jaren negentig naar Rotterdam. Door zijn programma De Dino Show werd Asporaat vooral bekend. Ook bij RTL was de presentator te zien zoals in Wie ben ik?, de TV Kantine en Alles Mag op…. Daarnaast was Asporaat bij SBS6 te zien en in verschillende theatervoorstellingen. Hij is dus erg allround en doet veel.

Hij heeft veel armoede gekend in Curaçao kende veel armoede en de eerste tijd in Nederland was zwaar, maar inmiddels is hij hier gewend en voelt hij zich thuis.

Hij heeft inmiddels ook diverse ondernemingen. Op 1 november 2014 opende Asporaat een eigen kledingwinkel in Delft. Op 22 november 2023 heeft Asporaat een echt FC Kip Restaurant geopend in Rotterdam. Over die FC kip winkel is veel gedoe geweest op het nieuws. Agh ja mensen hebben altijd wat te zeuren toch? Zo zijn mensen naar succesvolle ondernemers. Vermoeiend toch of niet dan? Ga zelf wat doen joh als je het zelf allemaal beter kan of weet. IK doe in ieder geval mijn best.

Maar dan, wat is zijn vermogen in 2024?

Volgens het web en diverse bronnen wordt het geschat op 3 miljoen euro. Not bad!

Hij is talentvol en heeft het verdiend.

Bron: Google, Image: unsplash

Previous articleHet vermogen van Caroline Tensen in 2024. Hoe rijk is deze dame eigenlijk?
Next articleKan je wel werken met hooggevoeligheid? Hoe zwaar is dat? Wat is het eigenlijk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here