Arbeidsmarkt op zijn kop. Jongeren denken anders dan hun ouders.

jongeren op de arbeidsmarkt

Jongeren denken anders. De tijden zijn veranderd. Werken voor een baas wat is dat? is dat nog wel van nu? Nee, zeker niet.

Waar je vroeger gewoon voor een baan in loondienst ging, zijn er nu allerlei andere manieren van werken. Flexen, freelancen, meerdere banen, influencen etc. Van 9 tot 5 op kantoor zitten? Wie wil dat dan nog met alle andere mogelijkheden van nu?

Zelf bepalen waar, wanneer je werkt. Jongeren en met name millennials werken steeds vaker als zzp’er en via apps. De ene dag daar werken en dan weer daar. Of wacht dacht je van twee banen? Afwisseling is belangrijk voor jongeren.

De jongeren van nu denken heel anders over het werk dan hoe hun vader of moeder dat deden. Ze willen vrijheid, hun eigen ding kunnen doen etc. Het aantal zzp’ers neemt dan ook toe.

Veel jongeren van nu zijn online bezig, met YouTube, met hun Instagram, Met TikTok of met hun webshop. Veel jongeren gaan voor het onderneming schap en wij helpen ze hierbij met ons platform.

Daarnaast zitten ook veel jongeren op OnlyFans, wat dan weer niet zo goed. Geld verdienen met erotische content. Het kan je rijk maken, maar is dit echt wat je wil? Denk hier goed over na voordat je eraan begint. Veel influencers met veel volgers doen dit om zo lekker te cashen, maar het kan echt je carrière schade als je foto’s het internet rondgaan. Dus let op!

Wat vinden jullie? Wij zijn benieuwd waar onze lezers werken en hoe ze over hun carrière denken.

Open up!

Previous articleVermogen Marieke Elsinga in 2024. Wat verdient deze dame?
Next articleVermogen Rose Bertram in 2024. Who that actually?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here