De beste digital nomad bestemmingen in Europa. Benieuwd?

digital nomaden in europa

De beste digital nomad bestemmingen in Europa.

Jij hebt er voor gekozen om als digital nomad aan de slag te gaan. Je kan werken waar je maar wilt. Je wilt lekker reizen en werken tegelijk. Mensen ontmoeten en vrijheid. Genieten van het leven!

Wat zijn nou die digital nomad bestemmingen in Europe? Want die zijn er uiteraard ook.

Velen digital nomads gaan ver weg naar Indonesië en Thailand, maar als je meer verdient per maand kan je ook in Europa “nomaden”.

Hier enkele bestemmingen in Europa:

1. Praag

Praag is een mooie stad en ook niet zo duur dus dat scheelt weer. Praag staat op nummer 3 in de Nomadlist van Europa. Het is niet alleen een mooie stad om te bekijken. Je kunt ook op veel plekken lekker goedkoop lunchen met een mede-nomad of andere leuke mensen ontmoeten. Leuke mensen ontmoeten en werken tegelijk. Zeker Goals!

2.Barcelona

Barcelona is de digital nomad stad van Europa en hoort dan ook zeker in dit rijtje thuis. Er zitten namelijk ontzettend veel remote workers. Er zijn veel toffe hotspots waar je gratis wifi hebt en waar je dus ook lekker kunt werken. Leuke feestjes, leuke mensen en zon, zee, strand. Maar niet vergeten te werken he! Het draait uiteindelijk om de combinatie van genieten en werken.

3.Berlijn

Berlijn is gewoon een hippe stad met veel bezienswaardigheden. Vooral in de zomer worden er veel leuke dingen georganiseerd. Het is niet de goedkoopste stad, dat zeker niet. Maar wel een aanrader, ook voor nomads! Ben jij er al geweest?

4.Bansko

Bansko ligt in Bulgarije en is dé wintersportplaats van het land. Hier kan je dus wintersport met werken combineren. Een verblijf in Bansko kan al voor ongeveer 1200 euro per maand. Dat valt dus hartstikke mee. Deze plek is dus vooral wel een aanrader in de wintermaanden. Ook hier verblijven veel remote werkers.

5.Boedapest

De hoofdstad van Hongarije en is een geweldige stad met veel bezienswaardigheden.De stad is drukbezocht in de zomer. In de winter is het wel wat stiller. De stad heeft veel plekken om te werken voor nomaden, snel internet, voordelige Oost-Europese prijzen en leuke mensen die er langere tijd wonen. Zeker een aanrader als digital nomad.

Weet jij nog andere leuke bestemmingen? Laat het ons weten!

Ben jij een digital nomad en wil je een interview op Carriere Tijd?
Stuur ons een mail: info@carrieretijd.nl

Wil jij nou op een andere manier je geld verdienen? Met bijvoorbeeld beleggen?. is dit meer jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleVerdiensten digital nomad in 2024.Wat verdien je dan eigenlijk?
Next articleWat voor werk doet Selma Omari eigenlijk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here