Het vermogen van Bram Krikke. Hoe rijk is hij?

vermogen edson da graca

Bram Krikke is een Nederlandse radiopresentator, DJ, en mediapersoonlijkheid. Hij werd geboren op 21 mei 1994 in Zevenbergen, Nederland. Bram Krikke is vooral bekend om zijn werk in de Nederlandse radio- en entertainmentindustrie en heeft een aanzienlijke aanhang op sociale media.

Enkele van de belangrijkste aspecten van Bram Krikke’s carrière en werk zijn:

  1. Radio: Bram Krikke begon zijn carrière als radiopresentator bij SLAM!FM, een Nederlandse commerciële radiozender, waar hij onder andere het programma “Club Ondersteboven” presenteerde. Hij verwierf bekendheid vanwege zijn humor en spontane stijl op de radio. Momenteel werkt hij bij Qmusic. Naast zijn YouTube-inkomsten verdient Bram ook ongeveer 50.000 euro per jaar als DJ bij Qmusic. Not that bad after all!
  2. Podcasting: Naast zijn werk op de radio heeft Bram Krikke ook podcasts gemaakt. Een van zijn populaire podcasts is “Bram in de Buurt,” waarin hij met humoristische en satirische elementen het leven in verschillende Nederlandse steden en buurten onderzoekt.
  3. DJ-werk: Bram Krikke heeft zich ook beziggehouden met DJ-werk en heeft opgetreden op verschillende evenementen en feesten in Nederland.
  4. YouTube en social media: Hij heeft een sterke aanwezigheid op YouTube en sociale media, waar hij video’s deelt, vaak met komische en satirische inhoud. Zijn online aanwezigheid heeft hem een grote groep volgers opgeleverd. Op zijn YouTube heeft hij meer dan 250k subscribers en miljoenen views.
  5. Televisie: Naast zijn werk in de radiowereld heeft Bram Krikke ook televisieoptredens gedaan en was hij te zien in programma’s zoals “De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken,” een reality-tv-programma.
  6. Prijzen en erkenning: Bram Krikke heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder de Online Radio Award voor Beste Podcast en de Zilveren RadioSter Man voor beste radiopresentator.

Bram is ook ondernemer en heeft zjn eigen chipsmerk genaamd de Krikkkies. Het werk van Bram Krikke staat bekend om zijn humoristische en vaak satirische toon, en hij heeft een trouwe fanbase opgebouwd in Nederland. Hij is actief betrokken geweest bij diverse mediaformats en heeft een brede en gevarieerde carrière in de Nederlandse entertainmentindustrie opgebouwd.

Maar dan, de belangrijke vraag: wat is zijn vermogen in 2023?

Hij is volgens bronnen geen miljonair. Zijn vermogen wordt geschat op 2 ton. Not bad at all!

Previous articleWelke simpele banen betalen goed?
Next articleHet vermogen van Jade Anna in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here