Het vermogen van Bridget Maasland in 2024?. Hoe rijk is deze dame? Benieuwd

vermogen bridget maasland

Het vermogen van Bridget Maasland in 2024. Benieuwd?

Op Carriere Tijd hebben we het over de vermogens van bekende influencers, ondernemers en andere sterren. Uiteraard wil je dat graag weten. Wij geven ook tips voor jouw eigen carrière. Lees vooral onze artikelen.

Je kent er vast wel: van RTL Boulevard. Maar deze dame doet nog veel meer en heeft meer gedaan.

Er is niet zoveel terug te vinden over Bridget Maasland (47 inmiddels) op Google terwijl ze toch wel echt een bekende BN’er is. Er wordt genoeg naar haar Gegoogled.

Bridget Maasland is een Nederlandse Presentatrice en reporter. Ze was vroeger werkzaam als model. Ze heeft gewerkt bij TMF als VJ en bij BNN.

Bij TMF krijgt Bridget de kans haar presentatietechniek te ontwikkelen en verder te ontplooien. Bij BNN presenteerde ze programma’s zoals de Nationale IQ-test, en het seksuele voorlichtingsprogramma: Neuken doe je zo! Naast haar activiteiten voor BNN start Bridget in 2003 haar eigen productiebureau Haagse Bluf BV, wat inmiddels niet meer bestaat.

Ze presenteert verder programma’s als Hotter than my daughter en De zwakste schakel. Een aardige portfolio op de buis heeft ze dus.

Maar dan, wat is het vermogen van Bridget Maasland? Daar ben je uiteraard benieuwd naar!

Hoe rijk is deze dame? Er is niet zoveel bekend over haar vermogen, maar er wordt op diverse media kanalen gesproken over meer dan een miljoen euro. Deze dame is dus miljonair. Hoeveel miljoen ze precies heeft is niet helemaal duidelijk. Niet iedereen is uiteraard open over zijn of haar vermogen.

Image: unsplash

Wil jij ondernemen? Heb je een goed idee? Heb je al een domeinnaam? Nog op zoek naar een goede hostingpartij?. Dan raden we jou deze partij aan. Goed, betaalbaar en betrouwbaar.

Previous articleEffectief vergadering. Hoe doe je dat?
Next articleMet deze vaardigheden kun je aan het werk in de iGaming-industrie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here