Het vermogen van Channah Koerten.

vermogen bridget maasland

Het vermogen van Channah koerten. Benieuwd?

Ze doet mee aan Echte Meisjes in de Jungle, wat van de week verschijnt op Videoland, dus jij bent zeker benieuwd naar deze vrouw.

Channah Koerten is een ex-Temptation Island deelneemster en dus bekend als reality tv-ster. Channah is ook bekend van de programma’s Ex on the Beach Double Dutch, Scoor De Zomer Door en de Videoland-serie De Koertjes naar Curaçao. Verder is Channah eventplanner, make-up artiest en verdient ze geld als influencer.

Nu doet ze mee aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle dat na tien jaar weer terugkeert als Videoland-serie en dat wordt lachen!! althans wij denken van wel. Met dames zoals Michella Kox, Fabiola Volkers en Gaby Blaaser.

Ze is inmiddels dus ook influencer en heeft meer dan 300k volgers op de gram. Samenwerkingen met merken? Waarschijnlijk wel. Als influencer kan je goed verdienen. Ze heeft ook een Youtube kanaal met aardig wat abonnees. Ze heeft van haar reality carrière dus een succes gemaakt. Ze heeft zelfs een boek geschreven. You go girl! Koop het boek hier.

Het vermogen van deze dame?

Is helaas onbekend. Paar ton misschien? Of misschien ook niet? Volgens mij verdient reality-tv niet zoveel. Maar wie weet wat ze nog zegt over haar inkomen in een interview na haar deelname aan Echte meisjes in de Jungle.

We houden je op de hoogte als we meer weten.

Vorig artikelWat is het vermogen van Demi de Boer?
Volgend artikelHet vermogen van Valerio Zeno.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in