Het vermogen van Channah Koerten.

vermogen bridget maasland

Het vermogen van Channah koerten. Benieuwd?

Ze mee aan Echte Meisjes in de Jungle en is inmiddels een echte BN’er aan het worden.

Channah Koerten is een ex-Temptation Island deelneemster en dus bekend als reality tv-ster. De meeste mensen kennen haar nu van Echte Meisjes In de Jungle, maar haar grote bekendheid heeft ze te danken aan het programma Temptation Island. Hier deed ze aan mee met de vader van haar kinderen, Quentin. Channah is ook bekend van de programma’s Ex on the Beach Double Dutch, Scoor De Zomer Door en de Videoland-serie De Koertjes naar Curaçao. Verder is Channah eventplanner, make-up artiest en verdient ze geld als influencer. Een allround dame dus.

Ze is inmiddels dus ook influencer en heeft meer dan 300k volgers op de gram. Samenwerkingen met merken? Waarschijnlijk wel. Als influencer kan je goed verdienen. Ze heeft ook een Youtube kanaal met aardig wat abonnees. Ze heeft van haar reality carrière dus een succes gemaakt. Ze heeft zelfs een boek geschreven. You go girl! Koop het boek hier. En wist je al dat ze ook onderneemster is? Ze heeft haar eigen shapewear webshop.

Het vermogen van deze dame?

Is helaas onbekend. Paar ton misschien? Of misschien ook niet? Volgens mij verdient reality-tv niet zoveel. Niet iedereen is open over haar of zijn vermogen op het web.

We houden je op de hoogte als we meer weten.

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen op de beurs. Is dat iets voor jou? Bekijk dit dan eens!

Previous articleWat is het vermogen van Demi de Boer?
Next articleHet vermogen van Valerio Zeno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here