Het vermogen van Fabiola Volkers. Omdat we hier gewoon van houden.

vermogen katja schuurman

Dit lezen we graag, over de echte reality sterren;)En zij krijgen graag de media-aandacht. Verdiend of niet..

Vandaar, wat is het vermogen van Fabiola Volkers in 2023?

Wat is het vermogen van de twerking queen, model, zangeres en Onlyfans star?

Fabiola Volkers is een Nederlandse zangeres en model. Ze is vooral bekend geworden door de televisieprogramma’s Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS.

Fabiola startte in 2019 met een muziekcarrière en bracht in dat jaar ook haar eerste nummer uit: Alles Designer. Daarna volgden Twerk en Stripperbody. 

Haar zang carrière was helaas geen succes.

Verdere Carrière

Naast haar zang- en modellencarrier is Fabiola onder andere actief actief op YouTube en Instagram. Ook zit ze op TikTok. Daar werd in 2020 een filmpje van haar verwijderd vanwege een te pikante scène. Aankomende maand is ze te zien in “Meisjes in de Jungle” samen met Channah Koerten, Gaby blaaser en Michella Kox. Lees hier meer over Michella Kox. Dat wordt lachen!!

Fabiola is niet vies van een pikante foto op haar Instagram, maar op haar OnlyFans-account laat de realityster al helemaal niks aan de verbeelding over. Wie de realityster in een sexy lingeriesetje wil zien, moet alleen wel een abonnement nemen op haar account. Vanaf zo’n 20 euro per maand kun je haar nudes zien. Of je het nou wil of niet..

Website Axed wist te achterhalen dat Fabiola al zo’n 4500 abonnees heeft. Als al die leden 20 euro betalen, zou Fabiola dus zo’n €90.000 per maand binnenslepen. Dat is niet niks!

Het vermogen van deze dame?

Ze schijnt op Onlyfans flink te cashen. Hoeveel ze precies heeft binnen gehaald is niet duidelijk. Op een geven moment houdt het een beetje op daar, tenzij je steeds nieuwe fans erbij krijgt. Hoeveel ze verdient met het programma “Dames in de jungle” is ook niet duidelijk. Het komt van de week op Videoland. Ga jij al kijken?

Hoe ze verder haar geld verdient, of ze banen heeft gehad of wat ze verder doet is niet echt duidelijk. Misschien vertelt ze dit nog een keer in een interview.

We houden je op de hoogte als we meer weten.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here