Het vermogen van Jamai Loman. Hoe rijk is deze succesvolle man?

miljardairs in nederland

NU te zien als presentator bij Hollands Got Talent en hij doet het leuk!

Jamai Loman is een Nederlandse zanger, presentator en musicalster. Hij werd geboren op 30 juni 1986 in Gouda, Nederland. Hij werd bekend in 2003 door zijn deelname aan het televisieprogramma Idols. Hij won van Jim Bakkum en kreeg hierna veel bekendheid. Daarvan zou je hem waarschijnlijk ook wel kennen. Maar inmiddels doet hij veel meer dat. Vervolgens heeft Loman zijn debuut gemaakt in de musicalwereld. Zo speelde hij in Doornroosje, Amazing Technicolor Dreamboat en Miss Siagon. In 2019 verving Loman Wendy van Dijk als presentator bij The Voice Kids. Nu zal je hem waarschijnlijk kennen van Secret Duets. Hij presenteert dit leuke programma. Secret Duets is een muzikale spelshow bij RTL4 die wordt gepresenteerd door Jamai Loman, te zien op donderdagavond om half 9. In het programma zien we bekende artiesten die een duet zingen. Een aanrader!

Hij heeft een goedlopend contract bij RTL. Wat hij hier precies per maand mee verdient is uiteraard niet bekend, maar volgens bronnen is zo,n contract niet mis.

Wat is zijn vermogen in 2023?

Wat betreft zijn vermogen is er geen exacte informatie beschikbaar over hoe rijk Jamai Loman is. Met zijn contract verdient hij zeker goed, maar hoeveel is niet bekend. Hij heeft hier geen uitspraken over gedaan. We denken dat hij er warmpjes bij zit, maar geen miljonair is.

We houden je op de hoogte!

Weet jij meer over Jamai zijn vermogen? Neem contact en help de redactie!

Wil jij nou ook rijk worden en online beginnen? Dan heb je een goede naam en hosting nodig. Die kan je hier krijgen. Goed en betaalbaar. Begin gelijk goed.

Previous articleBegin je eigen bedrijf vanuit huis: eenvoudig, snel en voordelig
Next articleHet vermogen van Eloise van Oranje. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here