Het vermogen van Famke Louise in 2024. Benieuwd?

vermogen katja schuurman

Rijk, famous, maar talentloos. Ook mogelijk natuurlijk. Its famke!

De roast van 2024. Hoe rijk is Famke Louise? Ze mag dan wel geroast worden, ze houdt zich best goed staande en haalt zelf ook nog wat uit. Maar sommige dingen gingen wel te ver..maar meid waarom doe je jezelf dit aan? Je hebt al zoveel haters..

Waarom doet ze eigenlijk mee aan zo,n programma? Ze heeft geen talent en ze weet dat ook. Waarom dan de nadruk erop leggen? Bizzey maakte je famous met “Op je Monnie”, maar de grote vraag heeft ze nu dan ook Monnie? Dat zou natuurlijk wel mooi zijn.

Maar Famke heeft wel geld. Geen talent, wel geld. Toch best knap. De KIm Kardashian van de lage landen.

Famke Louise is een behoorlijk bekende naam in Nederland. In zowel positieve als negatieve zin. Deze 24-jarige zangers en televisie ster maakt behoorlijk wat los bij de mensen. Ze heeft 1 miljoen volgers op de gram dus ze is zeker een bekende inmiddels. Veel volgers, maar daartussen zitten ook veel haters. Geen fame zonder haat.

Ze begon ooit als vlogger, maar doet nu van alles. Een eigen serie met haar man Denzel Slager, lees hier meer over hem en zijn fame, bakken op tv en dan de roast. Ze is ook weer terug met haar zangcarrière met de single “In het Donker”. Ze heeft getekend bij ROQ ‘N Rolla Music.

Haar carrière als Youtuber begon al in 2016. Hier plaatste ze voornamelijk video’s waarin ze haar vrienden en vriendinnen in de zeik nam. Dit deed ze samen met haar toenmalige vriend Tim (beter bekend als SnapKing) en Joey Bravo. Al gauw kwamen kijkers erachter dat dit allemaal in scène was gezet. Daardoor besloot ze al gauw een andere weg in te slaan met haar kanaal.

In 2019 had ze al meer dan 350.000 abonnees op het platform. Dat is zeker niet niks. Ook deed ze in 2017 mee aan het programma Models In Paris van RTL. In dit programma probeerde ze model te worden in het hippe Parijs. Echter was dit niet heel erg geslaagd.Van modellenwerk kwam het niet. Verder heeft ze ook meegedaan aan Expeditie Robinson, De Jongens tegen De Meisjes en het Jachtseizoen. Ze is dus regelmatig ook op tv te zien.

Nadat haar carrière als model niet van de grond leek te komen lanceerde ze in 2017 het nummer “Op me Monnie”, allemaal thanks to Bizzey. Dit nummer was een enorme hit. Niet per sé in positieve zin. Maar goed: negatieve aandacht is ook aandacht. En ze heeft er een mooie carrière uitgehaald.Talent is niet altijd key voor succes in iemands leven.

Eind 2018 verscheen “Famke Louise” de documentaire op Videoland. In deze documentaire vertelt Famke over haar successen, tegenslagen en wat extreme bewondering en haat doet met een meisje van haar leeftijd.

Maar dan, wat is haar vermogen in 2024?

Haar vermogen wordt volgens diverse bronnen op bijna 8 ton geschat. Not bad voor een 24 jarige. Maar we denken eerlijk gezegd dat ze minder heeft. Ze heeft uiteraard ook een paar jaar niet echt opgetreden en haar muziek stond stil.

Goed bezig!

Wil jij nou ook lekker veel geld verdienen? Geld verdienen met beleggen? Wil je hier meer over leren? bekijk dit dan eens.

Previous articleWat verdient Ronaldo in 2024?
Next articleHet vermogen van Janice Blok in 2024. Lees het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here